ΕΛΛΑΔΑ

Η SKY express προσφέρει σε νέους 17-25 ετών έκπτωση έως -30%, διαλέξτε προορισμό!

Η βαλίτσα θα γίνει μόνιμο έπιπλο του δωματίου όπως το πάει!

Neopolis Team

1 Αυγούστου, 2023

Τα ταξίδια έχουν γίνει το αγαπημένο έξοδο των νέων κι αυτό είναι παραπολυθετικο! Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις τον κόσμο, την ιστορία του, να μάθεις ξένους πολιτισμούς, να τους σεβαστείς και φυσικά να αποκτήσεις αξέχαστες εμπειρίες.

Κατά πάσα πιθανότητα, στα 20s σου θα κάνεις τα περισσότερα και πιο έξαλλα ταξίδια. Γι’ αυτό δε γεμίζεις άλλωστε με τόσο κόπο τον κουμπαρά; Για να τον σπάσεις και να τα ξοδέψεις σε εισιτήρια!

Η αλήθεια είναι πως το πλάνο «γύρος του κόσμου» έχει αποκτήσει έναν εχθρό: την ακρίβεια των αεροπορικών. Μεταξύ άλλων, τα αεροπορικά έχουν αυξήσει πολύ τις τιμές τους κι από εκεί που έκλεινες τελείως αυθόρμητα μια κοντινή απόδραση, τώρα πρέπει να κάνεις έξτρα αποταμίευση.

Το struggle μας λοιπόν, αφουγκράζεται η SKY express δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους 17-25 ετών να ταξιδέψουν παντού σε όλους τους προορισμούς του δικτύου της με έκπτωση έως – 30%.

Με τον τρόπο αυτό, επωφελούνται και οι φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το πατρικό τους, γιατί μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν κι αυτές οι αναγκαίες μετακινήσεις πέρα από τα ταξίδια αναψυχής.

H προσφορά ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέχρι και 06/08/2023 (the clock is ticking δηλαδή!) και αφορά στην ταξιδιωτική περίοδο από 21/08 έως και 20/12/2023. Η έκπτωση είναι εφικτή με τη χρήση του κωδικού YOUTH30.

Όλα τα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας μαζί με τους όρους και τις προϋποθέσεις περιγράφονται αναλυτικά στο https://www.skyexpress.gr/el/news/sky-youth-summer-2023.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά ορατό το Βόρειο Σέλας στην Ελλάδα, για όσους το έχασαν την προηγούμενη φορά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET