ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠAΠΕΙ: Ο ένας πάνω στον άλλον οι φοιτητές – Περίμεναν μία ώρα για τον έλεγχο!

Καλή αρχή να ευχηθούμε και σ' αυτό.

Neopolis Team

18 Οκτωβρίου, 2021

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς είπε να κάνει τη διαφορά και να ξεκινήσει το εξάμηνό του πιο αργά από κάθε άλλο, με την ακαδημαϊκή χρονιά για τους φοιτητές του να αρχίζει από σήμερα. Σύμφωνα με τα περισσότερα ιδρύματα, η καθυστέρηση αυτή φέτος οφείλεται στην προετοιμασία που κάνουν για να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες συνθήκες εν μέσω πανδημίας, οπότε θα περιμέναμε το ΠΑΠΕΙ να μας βάλει τα γυαλιά πάνω σε αυτό το θέμα και να δείξει σε όλους τι πάει να πει τήρηση μέτρων προστασίας. Όσο να ‘ναι, πήρε το χρόνο του.

Με τη σημερινή του πρεμιέρα ωστόσο μας διέψευσε όλους, αφού οι εικόνες συνωστισμού έξω από το κεντρικό κτίριο απέχουν έτη φωτός από αυτές που θα έπρεπε να επικρατούν.

Ήμασταν κι εμείς αφελείς που περιμέναμε κάτι καλύτερο, μιας και τον τελευταίο καιρό έχουμε πλημμυρίσει από καταγγελίες για αμφιθέατρα όπου δε χωράει να πέσει καρφίτσα (1, 2, 3), αλλά και για ουρές κατά τη διαδικασία ελέγχου.

Το ΠΑΠΕΙ λοιπόν δεν έρχεται να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα, προσφέροντας επίσης εικόνες απίστευτου συνωστισμού στην είσοδό του, με φοιτητές που δεν κρατούν την παραμικρή απόσταση, να περιμένουν ακόμα και μία ώρα για να περάσουν από έλεγχο πιστοποιητικών.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της χρονοβόρας διαδικασίας ήταν να συγκεντρωθεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός φοιτητών σε ένα μέρος, εξωτερικό μεν, αλλά όπου δεν τηρείται κανένα μέτρο σχεδόν.

https://www.facebook.com/contrarossa.eaak/posts/6419455341429660

Τώρα είμαστε εμείς οι υπερβολικοί αν πούμε ότι δε βλέπουμε να διαρκεί για πολύ αυτό το άνοιγμα; Γενικότερα των πανεπιστημίων κι όχι μόνο του Πειραιά!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Μπρόκολο με ψαλίδα έδωσε να δοκιμάσει σε φοιτητή η λέσχη, δεν πήρε θετικό feedback!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κερασμένη… βίδα στη σαλάτα του βρήκε φοιτητής από τη Λέσχη του Πολυτεχνείου Κρήτης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Πανεπιστήμιο Ζυρίχης αποσύρεται από διεθνείς κατατάξεις: «Πιέζουν για άχρηστες έρευνες»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET