ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Πάντειο βάζει σαν θέμα εργασίας τη «Μάχη των Ζευγαριών», πόσο μπροστά πχια!

Πολύ θέλουμε να μάθουμε την ανάπτυξη.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

11 Φεβρουαρίου, 2021

Το Πάντειο απέδειξε πρώτη φορά ότι παρακολουθεί την επικαιρότητα και τα trends και συμβαδίζει με αυτά, όταν το 2019 διοργάνωσε ημερίδα με συμμετέχοντες τον Ντάνο και άλλους παίκτες ριάλιτι. Δεν το βλέπαμε να έρχεται, αλλά αφού κατάλαβε ότι τα «λεφτά» βρίσκονται στα ριάλιτι, αποφάσισε να ποντάρει εκεί και να απασχολήσει με σχετικά θέματα τους φοιτητές του.

Μετά από δύο χρόνια λοιπόν, οι συγκεκριμένες εκπομπές συνεχίζουν να κατέχουν υψηλή θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και στις ζωές μας (ελάτε τώρα), ενώ μάλιστα είχαμε και θα έχουμε μερικές πολύ καλές προσθήκες. Ο λόγος για το The Bachelor που πραγματικά ευχαριστούμε για τις στιγμές άπλετου γέλιου και κρίντζ (κυρίως του δεύτερου) που μας χάρισε, καθώς και για τη «Μάχη των Ζευγαριών» που περιμένουμε να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό. Όπου, να υπενθυμίσουμε, ότι θα ξαναδούμε τον Παναγιώτη Βασιλάκο (δεσμευμένο πλέον και όχι single) σε ρόλο παρουσιαστή.

Επειδή λοιπόν με το παιχνίδι του εργένη ασχοληθήκαμε πολλές εργατοώρες και δεν αφήσαμε ατάκα ασχολίαστη (και ήταν πολλές αυτές που άξιζαν ξεχωριστή αναφορά), το Πάντειο αποφάσισε να φέρει στο τραπέζι το ‘Battle of the Couples’ σαν εργασία στο μάθημα «Εισαγωγή στις σπουδές των Μέσων».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ON Time λοιπόν, οι φοιτητές κλήθηκαν να αναλύσουν το θέμα της αγάπης και πιο συγκεκριμένα, το σλόγκαν «Είναι η αγάπη σας αρκετά δυνατή;».

Αυτό άλλωστε είναι και το θέμα που πραγματεύεται το εν λόγω ριάλιτι, αφού μέσα από δοκιμασίες τόσο σωματικές όσο και ψυχικές, θα βγάλει νικητή το πιο δυνατό ζευγάρι, που θα καταφέρει να αντέξει και να ξεπεράσει τις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Λίγο όμως μας απασχολούν οι κανόνες του παιχνιδιού, αυτό που ενδιαφέρει είναι πώς ανέπτυξαν το θέμα οι φοιτητές. Πραγματικά, πολύ θα θέλαμε να δούμε πώς διαμορφώθηκε μια εργασία γύρω από αυτό. Αν ψήνεστε, δώστε μας ένα δείγμα έστω.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΕΙ: 1 στους 5 φοιτητές παίρνει πτυχίο στην ώρα του με τους μισούς να μην αποφοιτούν καν!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η SAS και το Τμήμα Στατιστικής του ΟΠΑ εισάγουν νέα εξειδίκευση στη Στατιστική και στην Επιστήμη των Δεδομένων

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα 17 Γεωπονικές Σχολές – Στους δρόμους οι φοιτητές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τέμπη: Φοιτητές του ΑΠΘ ζητούν αίθουσες με τα ονόματα των αδικοχαμένων συμφοιτητών τους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέες πτώσεις ταβανιών σε ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, νιώθουμε ασφαλείς στα «αναβαθμισμένα» ΑΕΙ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET