ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στο Πάντειο οργανώνουν ημερίδα με Ντάνο και Τσακουρίδου, τερματίζουν τη φάση!

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο, είναι γνωστό για την έμφαση που δίνει στις κοινωνικές επιστήμες. Όταν λοιπόν, τα realities και τα talent shows, έχουν τέτοια απήχηση στη σημερινή κοινωνία, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αναμενόμενη (;) η σχετική ημερίδα του «Συλλόγου Πτυχιούχων Παντείου». Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, προσκαλεί φοιτητές (και μη) […]

Neopolis Team

16 Μαρτίου, 2019

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο, είναι γνωστό για την έμφαση που δίνει στις κοινωνικές επιστήμες. Όταν λοιπόν, τα realities και τα talent shows, έχουν τέτοια απήχηση στη σημερινή κοινωνία, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αναμενόμενη (;) η σχετική ημερίδα του «Συλλόγου Πτυχιούχων Παντείου».

Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, προσκαλεί φοιτητές (και μη) να συζητήσουν για το φαινόμενο των εν λόγω τηλεοπτικών εκπομπών και να καταλήξουν σε συμπεράσματα που αφορούν την κοινωνία μας.

https://www.facebook.com/panteion.alumni.gr/photos/a.215808248538292/2121951471257284/?type=3&theater

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Πανεπιστημίου, στις 22 Μαρτίου και ώρα 17:30, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους.

Η πραγματική έκπληξη ωστόσο, προκύπτει διαβάζοντας τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες της ημερίδας. Διότι εκτός από καθηγητές κι επιστημονικούς συνεργάτες του Ιδρύματος, θα παρευρεθούν και οι: Γιώργος Αγγελόπουλος (aka Ντάνος), Λούκας Γιώρκας (X-Factor βλέπατε, δε βλέπατε;), Άννα Τσακουρίδου (διακεκριμένη παίκτρια του Next Top Model), Έλενα (Λενίνα) Πολυχρονοπούλου (σύγχρονη influencer μετά τη συμμετοχή της στο Power of Love) και φυσικά ο Τιμολέων Διαμαντής (γιατί κάθε ακαδημαϊκή παρέα που σέβεται τον εαυτό της, θέλει και τον μάγειρά της).

Γίνεται ξεκάθαρο όπως καταλαβαίνετε, πως τα ελληνικά realities πέρα από ψυχαγωγικές εκπομπές, αρχίζουν να αποτελούν και τον βασικό αιμοδότη της ακαδημαϊκής κοινότητας της χώρας μας.

Από τη στιγμή μάλιστα, που οι νικητές των talent shows έχουν στραφεί και στη συγγραφή βιβλίων, δε θα μας φανεί διόλου παράξενο και κάποιο μάθημα σε ΑΕΙ, με σύγγραμμα των… ίδιων των πρωταγωνιστών.

Σημαντική σημείωση: Στην Ημερίδα θα χορηγηθούν και Βεβαιώσεις Παρακολούθησης!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: 8 στους 10 αποφοίτους βρίσκουν αμέσως δουλειά, οι περισσότεροι στο αντικείμενό τους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET