ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πάντειο: Ανακοίνωση για πρώτο κρούσμα – Οι οδηγίες που δόθηκαν στους φοιτητές!

Πρόκειται για καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής.

Neopolis Team

15 Οκτωβρίου, 2021

Το Πάντειο γίνεται το δεύτερο πανεπιστήμιο που ανακοινώνει την ύπαρξη κρούσματος μετά τη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ. H τελευταία συγκεκριμένα, έκανε γνωστό το πρώτο κρούσμα την περασμένη Τρίτη δίνοντας τις αντίστοιχες οδηγίες στους υπόλοιπους φοιτητές, ενώ την επόμενη μέρα επέστρεψε με δεύτερο περιστατικό, αλλά και ολικό κλείσιμο της Σχολής λόγω προβλημάτων με τους ελέγχους.

Χθες ωστόσο στην παρέα μπήκε και το Πανεπιστήμιο της Συγγρού, του οποίου δεν έφταναν τα προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας και η αναβολή των σημερινών μαθημάτων (μια απόφαση που πήραν κι άλλα πανεπιστήμια), αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την ύπαρξη κρούσματος στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής. Αυτό, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αφορά καθηγητή κι όχι κάποιον φοιτητή, καλώντας όσους συμμετείχαν στο μάθημά του να ακολουθήσουν συγκεκριμένα βήματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Καθηγητής του Τμήματος της Κοινωνικής Πολιτικής (ο οποίος ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα πριν την έναρξη των μαθημάτων) βρέθηκε θετικός στον covid -19. Το μάθημα έλαβε χώρα στην αίθουσα 102 ( γυάλινο κτίριο ) την Τρίτη 12/10/2021  και ώρα 2:00 μ.μ. – 4 : 00 μ.μ.

Κωδικός μαθήματος 510095: Συνδικάτα και συνολικές εργασιακές σχέσεις στην  Ελλάδα. 

Παρακαλούμε όπως τηρηθούν απαρέγκλιτα  οι παρακάτω οδηγίες : 

  1. Οι ανεμβολίαστοι φοιτητές που προσήλθαν στο μάθημα να παραμείνουν σε 10ήμερη καραντίνα και να κάνουν rapid test ή μοριακό.
  2. Οι εμβολιασμένοι φοιτητές και οι νοσήσαντες τελευταίου εξαμήνου που προσήλθαν στο μάθημα να παρακολουθούν την υγεία τους , να εφαρμόζουν πλήρως τα μέτρα ατομικής υγιεινής και εάν εμφανίσουν οποιοδήποτε σύμπτωμα να προχωρήσουν σε rapid ή μοριακό έλεγχο.»

Ας ελπίσουμε ο αριθμός να περιοριστεί σε αυτό το ένα και να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερη αναστάτωση. Όπως είπαμε και πιο πάνω, τα πανεπιστήμια και οι φοιτητές τους περνάνε ούτως ή άλλως ζόρικες ώρες από χθες, οπότε ευχαριστούμε, αλλά δε θα πάρουμε κι άλλα προβλήματα! Αν και με το «μπανάκι» που αναγκαστικά έκαναν όσοι βρέθηκαν χθες στα αμφιθέατρα, εκτιμούμε ότι στο επόμενο διάστημα θα πέσει πολύ κρύωμα. Και στην παρούσα φάση, ακόμα και το κρύωμα δεν αντιμετωπίζεται και τόσο αθώα.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτιά για φοιτήτριες της Νομικής Αθηνών σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης ρωμαϊκού δικαίου!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET