ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα πανεπιστήμια που θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή 15/10 λόγω κακοκαιρίας!


Με το δεξί ξεκίνησε το νέο εξάμηνο γενικά!

Neopolis Team

14 Οκτωβρίου, 2021

Η μέρα σήμερα δεν κύλησε και πολύ ήρεμα, αλλά το χειρότερο είναι ότι και η αυριανή δεν προβλέπεται καλύτερη. Το μόνο που λείπει από το σκηνικό γύρω μας είναι μια κιβωτός να έρθει να μας σώσει, γιατί τον κατακλυσμό τον ζούμε ήδη.

Οι πλημμύρες που έχουν σημειωθεί σε περιοχές της χώρας, και ειδικά της Αττικής, είναι πρωτόγνωρες, το ίδιο και οι εικόνες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου, όπως η παρακάτω:

Λεωφόρος Ποσειδώνος, κυρίες και κύριοι, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Με το φαινόμενο «Μπάλλος» λοιπόν να πλήττει τη χώρα και πολλά σημεία της πρωτεύουσας να μετατρέπονται σε λίμνη, τα σχολεία ανακοίνωσαν από νωρίς το κλείσιμό τους την αυριανή ημέρα, ενώ το ίδιο αναμέναμε να κάνουν και τα πανεπιστήμια.

Πολλά από αυτά λοιπόν προχώρησαν σε αναβολές των μαθημάτων τους λόγω καιρικών συνθηκών, και συγκεκριμένα τα εξής:

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Ανακοίνωση: «Λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα Πέμπτη 14.10.2021, αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες από τις 14:00 και μετά και αύριο Παρασκευή 15.10.2021 για όλη την ημέρα.»

Σχολή Καλών Τεχνών

Ανακοίνωση: «Λόγω της εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, σας ενημερώνουμε ότι:

  • ματαιώνονται όλα τα απογευματινά μαθήματα της Πέμπτης, 14/10/2021, καθώς και όλα τα μαθήματα (πρωϊνά και απογευματινά) της Παρασκευής, 15/10/2021 που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΑΣΚΤ επί της οδού Πειραιώς 256, Αγ. Ιωάννης Ρέντη.
  • Αναβάλλονται εγκαίνια εκθέσεων και κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα/εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της ΑΣΚΤ επί της οδού Πειραιώς 256, Αγ. Ιωάννης Ρέντη την Πέμπτη, 14/10/2021 και την Παρασκευή, 15/10/2021.»

ΕΚΠΑ

Ανακοίνωση: «Σας ενημερώνoυμε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο 15/10/2021, τα μαθήματα στις Σχολές και στα Τμήματα του ΕΚΠΑ».

Φιλοσοφική Σχολή

 

Φυσικό

Πάντειο Πανεπιστήμιο

Ανακοίνωση: «Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων αναβάλλεται αύριο Παρασκευή 15/10/2021 η διδασκαλία των μαθημάτων των Προπτυχιακών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών».

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο 

Ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων σήμερα και αύριο δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα και εργαστήρια».

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Ανακοίνωση: «Αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του ΕΜΠ για αύριο , 15/10/2021, λόγω αναμενόμενων ακραίων καιρικών συνθηκών».

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ανακοίνωση: «Αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του ΟΠΑ για αύριο, 15/10/2021, λόγω αναμενόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων, τόσο στα Προπτυχιακά όσο και στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα».

Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Ανακοίνωση: «Με απόφαση της Διοίκησης του Ιονίου Πανεπιστημίου την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα σε όλα τα Τμήματα του Πανεπιστημίου λόγω της κακοκαιρίας».

 

Το άρθρο θα ενημερώνεται συνεχώς, παρουσιάζοντας τις νέες ανακοινώσεις που εκδίδουν τα πανεπιστήμια της χώρας για αναβολή μαθημάτων.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Στα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και πρώτο στην Ελλάδα – Τα πεδία όπου ξεχωρίζει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Θεσσαλίας: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση φοιτητής που έφαγε στη λέσχη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΔΑ: Τα 5 τμήματα Μηχανικών που αναγνωρίζονται κι επίσημα ως Πολυτεχνικές Σχολές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Ιωαννίνων: Χρήματα για να αναβαθμιστούν οι φοιτητικές εστίες και η λέσχη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET