ΕΛΛΑΔΑ

«Να δω πώς θα τρέξεις να φύγεις από τη φωτιά» είπε αστυνομικός σε ανάπηρο πρωταθλητή!

Και δε γέλασε κανείς.

Neopolis Team

17 Ιουλίου, 2023

Μέσα σε κάτι τέτοιες καταστάσεις ανακαλύπτεις το πραγματικό πρόσωπο των ανθρώπων. Υπάρχουν αυτοί που αφήνουν τα ζώα τους πίσω να καούν χωρίς ίχνος ενοχής, εκείνοι που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να τα σώσουν, κι εκείνοι σαν τον παρακάτω αστυνομικό, που σε ώρα έκτακτης ανάγκης βρήκε την όρεξη για χιουμοράκι απέναντι σε έναν ανάπηρο συνάνθρωπό του.

Διάβασε κι αυτό

Λαγονήσι: Κάηκε το καταφύγιο ζώων Fazoo Farm και μαζί πολλά από τα ζωάκια του!

Σύμφωνα με τον πρωταθλητή ποδηλασίας, Νίκο Παπαγγέλη, ο ίδιος και η οικογένειά του είχαν μόλις εκκενώσει το σπίτι τους καθώς απειλούνταν από τη φωτιά και βρίσκονταν αρκετά μακριά αφήνοντας στην τύχη τους τα πράγματά τους, την περιουσία τους. Κι ενώ το χρέος της αστυνομίας σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να συντονίσει τις δράσεις ώστε να μην κινδυνέψει κανείς και να καθησυχάσει τον κόσμο πάνω στον πανικό του, ένας άντρας της ΕΛΑΣ φέρεται να έκανε ένα τελείως άτοπο σχόλιο στον Νίκο Παπαγγέλη, την ώρα που ο δεύτερος βρισκόταν μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει το σπίτι του στις φλόγες.

Σε ανάρτησή του συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής περιέγραψε το περιστατικό και προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η ψυχρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε από τον αστυνομικό. Όπως έγραψε:

«Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω κανένα στο πως να κάνει τη δουλειά του αλλά το σημερινό περιστατικό θα ήθελα να το μοιραστώ!

Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι οι κάτοικοι και οι γονείς μου ήταν σε πανικό και ενώ είχαμε εκκενώσει τα σπίτια και ήμασταν αρκετά μέτρα μακριά όλοι, αστυνομικός της ΕΛΑΣ το πρώτο πράγμα που ήρθε και είπε μετά το ότι πρέπει να εκκενώσουμε ήταν προς τα εμένα: ‘Να δω πώς θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ’. Αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι που νιώθουν ότι έχουν δύναμη πρέπει να εξαφανιστούν!

Είχε το μυαλό να σκεφτεί να πει την εξυπνάδα του όταν άνθρωποι ήταν σε πανικό. Μάλιστα βγήκε και με έπιασε από το κεφάλι λέγοντάς μου για σένα το λέω αδερφέ».

Το σχόλιο είναι προβληματικό από πολλές απόψεις. Τόσο τα λόγια αυτά καθ’ αυτά, όσο τη χρονική στιγμή που ειπώθηκαν. Το θέμα κάνει το γύρο του διαδικτύου την τελευταία ώρα, με τον ίδιο τον αθλητή να σχολιάζει σχετική ανάρτηση, προσθέτοντας τα εξής:

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Κλαυθμώνος: Στην καθιερωμένη κλοπή στολιδιών του δέντρου προχώρησαν άγνωστοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και έπεσε σε κώμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Άγνωστο ουράνιο αντικείμενο έκανε τη νύχτα μέρα, όλα καλά!

ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Άνδρα που επιτέθηκε σεξoυαλικά σε τρεις κοπέλες αναζητούν οι αρχές!

TECH NEWS

Η Xiaomi Black Friday είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις αγαπημένα προϊόντα σε top τιμές!

TECH NEWS

My Week: Το Insta ετοιμάζει νέο χαρακτηριστικό με stories που θα κρατάνε μία εβδομάδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET