ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Καθηγητής του ΕΚΠΑ τα παίρνει με φοιτητές που καπνίζουν, στο τέλος δείχνει τα οπίσθιά του!

Όνειρα γλυκά να ευχηθούμε στα παιδιά που είδαν το θέαμα...

Neopolis Team

15 Ιανουαρίου, 2020

Ότι τα πανεπιστήμιά μας ξεχωρίζουν από εκείνα του εξωτερικού το ξέρουμε και το καμαρώνουμε χρόνια τώρα. Δεν πετυχαίνεις εύκολα περιστατικά με καθηγητές να ζητούν φακελάκια για να σε περάσουν, να μηνύουν τους φοιτητές επειδή κάνουν παραπονάκια που δεν εμφανίζονται ποτέ στο μάθημα, ή να τους αποκαλούν «τούβλα» για να μαζεύει πελατεία ο φροντιστηριακός φίλος τους.

Και σίγουρα, δεν έχεις ξαναδιαβάσει για καθηγητή να δείχνει τα κ@λομέρια του, επειδή τα πήρε με φοιτητή που δεν τήρησε τον αντικαπνιστικό νόμο. Τέτοιες μεγάλες στιγμές, μόνο το Μαθηματικό του ΕΚΠΑ έχει την τύχη να ζει. Και εμείς των άλλων ιδρυμάτων, ζηλεύουμε λιγάκι.

Τέλος πάντων όμως, χάρη στο ίντερνετ μπορέσαμε τουλάχιστον να ενημερωθούμε για το γεγονός και με το παραπάνω, μιας και από τότε που συνέβη έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Και πώς να μην πάρει άλλωστε.

Σύμφωνα με καταγγελία του Α.ΣΥ.Μ.ΜΕΤ.ΡΙΑ, το περιστατικό είχε ως εξής: δύο φοιτητές κάθονταν στους χώρους της σχολής παραβιάζοντας τον αντικαπνιστικό νόμο (πράγμα που δεν επικροτούμε προφανώς), όταν ο εν λόγω καθηγητής πέρασε από μπροστά τους και τους ζήτησε να σβήσουν τα τσιγάρα τους. Μέχρι εκεί, οκ. Όταν βέβαια ο ένας εκ των φοιτητών αρνήθηκε να κάνει όπως του είπε, ο καθηγητής σαν να βγήκε εκτός εαυτού, σηκώνοντας το τασάκι και σπάζοντάς το στο πόδι του ίδιου φοιτητή. Ψύχραιμη αντίδραση.

Όχι, δεν καταλάβατε, όντως ήταν ψύχραιμη η αντίδρασή του, συγκριτικά τουλάχιστον με εκείνη της επόμενης ημέρας.

Την επομένη λοιπόν, όταν ένας φοιτητής θέλησε να του κάνει πλακίτσα προσφέροντάς του τσιγάρο, ο ίδιος δεν το πήρε και τόσο χιουμοριστικά, ξεστομίζοντας φράσεις όπως «βάλε το τσιγάρο στον κ@λο σου» και κάνοντας χυδαίες χειρονομίες. Το αποκορύφωμα βέβαια, αυτό για το οποίο πρέπει να είναι και περήφανος, είναι όταν κατέβασε τα παντελόνια του στη μέση του διαδρόμου και έδειξε τι κρύβεται κάτω από αυτά στους παρευρισκόμενους φοιτητές. Sweet dreams να ευχηθούμε στα παιδιά εντωμεταξύ… 

Όπως σημειώνεται βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνει ανάρμοστη συμπεριφορά, οπότε το εύλογο ερώτημα δεν είναι γιατί το έκανε, αλλά γιατί βρίσκεται ακόμα στο πανεπιστήμιο και διδάσκει;;;

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ μετατράπηκε σε πλατό γυρισμάτων για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Φοιτητής καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη της σχολής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET