ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκαν τα γκρουπάκια για το Πατρινό Καρναβάλι 2020 και ήδη ξεχωρίσαμε κάποια!

Εσείς με ποιο λέτε να κατεβείτε φέτος;

Neopolis Team

18 Φεβρουαρίου, 2020

Πότε δίναμε μαθήματα, πότε τελείωσε η εξεταστική, πότε έφτασαν οι Απόκριες. Οι μέρες περνάνε πολύ γρήγορα, μην το συζητάτε.

Όχι τίποτα άλλο, μας έχει πιάσει κι ένα άγχος για το τι θα βάλουμε στο Πατρινό Καρναβάλι, σε ποιο γκρουπάκι θα τρυπώσουμε και σαν ποιοι θα παρελάσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και φέτος οι στολές θα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον στο καρναβάλι με θέμα «Υπέρ, περί, ανά… κύκλο κάνω στη χαρά», οπότε σε όποιο γκρουπ κι αν καταλήξουμε, καλά θα τα περάσουμε!

Ακόμα κι έτσι όμως, δεν κρύβουμε ότι τσεκάροντας τα γκρουπάκια που ανακοινώθηκαν, σταμπάραμε ήδη κάποια.

Τα χρώματα κυριαρχούν προφανώς παντού, οι στολές έχουν τη δική τους εμπνευσμένη θεματολογία και εμείς ανυπομονούμε να γίνουμε ένα με αυτές, να φορέσουμε τη σφυρίχτρα μας και να βγούμε στους δρόμους με μια μαυροδάφνη στο χέρι, να γιορτάσουμε το πατρινό καρναβάλι για πάντα!

Οι στολές που μας έκαναν ένα μεγαλύτερο κλικ όταν τις αντικρίσαμε ωστόσο, είναι οι εξής:

Group 7: Joker, γιατί… δε χρειάζεται αιτιολόγηση στην προκειμένη περίπτωση.

Τις προάλλες τα λέγαμε για το συγκεκριμένο γκρουπάκι, το οποίο ήμασταν κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι θα πάρει μέρος στο φετινό καρναβάλι. Το πλήρωμα Joker είναι το αντίστοιχο περσινό La Casa de Patrel, καταλαβαίνουμε όλοι λοιπόν, ότι θα έχει μεγάλη ζήτηση. Θα ζήσουμε στιγμές παράνοιας αυτές τις απόκριες και δε μας χαλάει καθόλου αυτό!


Group 77: World Party, γιατί η (φοιτητική) ζωή είναι ένα ατελείωτο πάρτι.

Είναι γνωστή η όρεξη του νέου να αποκτά εμπειρίες, να ζει περιπέτειες και να γνωρίζει τον κόσμο. Το πλήρωμα 77 λοιπόν, μας δίνει την ευκαιρία – μιας και δεν υπάρχει σάλιο – να κάνουμε έστω και νοερά τα ταξίδια που τόσο θέλουμε. Αν η στολή δε σε εμπνεύσει για ένα tour σε όλο τον κόσμο, σίγουρα θα το κάνει για ένα εντός συνόρων, καθώς θα φοράς την Άρτα και τα Γιάννενα πάνω σου!


Group 4: Gameland, γιατί όπου παιχνίδι και χαρά, εμείς πρώτοι!

Δεν έχει να λέει που άλλη μία εξεταστική πήγε στράφι. Όρεξη για τρέλες και παιχνίδια πάντα θα έχουμε! Και σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να την ικανοποιήσουμε με το γκρουπάκι 4, γιατί αυτή η χρωματιστή, παιχνιδιάρικη και ανέμελη διάθεση που μας βγάζει, είναι ό,τι χρειαζόμασταν σε αυτή τη φάση της ζωής μας (τη στιγμή που εμφανίζονται κάτι κοκκινισμένοι βαθμοί στο my studies δηλαδή). 


Group 48: Sugar Babies, γιατί προς τα εκεί μας οδηγεί η ζωή ούτως ή άλλως…

Το πλήρωμα απευθύνεται σε όσους λατρεύουν τη ζάχαρη και συμπεριφέρονται σαν άτακτα μωρά (και ναι μεν είμαστε αυτοί), αλλά εμείς είπαμε να φέρουμε το νόημά του λίγο πιο κοντά στα δικά μας μέτρα. Αυτά που μας οδήγησε η φοιτητική ζωή, ξέρεις… Έχουμε επηρεαστεί η αλήθεια είναι και με κάτι συνεχή νέα σαν κι αυτά.


Group 166: GiGi Babies, για να φωνάζουν τ’ όνομά μας σαν του Bieber!

Μετά τα Sugar Babies έχουμε και τα GiGi Babies σαν επιλογή, και ειλικρινά, ήταν υπερβολικά καμμένο για μην το συμπεριλάβουμε στη λίστα μας. Άσε που ξέρουμε ήδη τι θα τραγουδάμε την ώρα της παρέλασης.


Group 84: Μείναμε στον Άσσο, γιατί μεγαλύτερη αλήθεια δεν υπάρχει.

Παιδιά, όντως μείναμε στον άσσο, και μεταφορικά και κυριολεκτικά, οπότε επειδή μεγαλύτερη ταύτιση με στολή δεν πρέπει να νιώσαμε, δικαίως βρίσκεται σε τούτη εδώ τη λίστα. Πέρσι μας έδωσαν το πλήρωμα «Οι Άριστοι» αν θυμάστε, οπότε φέτος είπαν να μας προσγειώσουν λίγο στην πραγματικότητα…

Όλες τις στολές θα τις βρείτε εδώ, για να καταλήξετε κι εσείς με ποιο γκρουπ θα κατεβείτε φέτος. Τα λέμε Πάτρα!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET