ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεάν γεύματα στους πρόσφυγες από τη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ.

H Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη σίτιση των φοιτητών θα διαθέτει καθημερινά 450 μερίδες βραδινού φαγητού για τις ανάγκες σίτισης των προσφύγων που βρίσκονται στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το φαγητό θα παρασκευάζεται με ιδιαίτερη φροντίδα στην Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ και στα πλαίσια της […]

Neopolis Team

18 Μαρτίου, 2016

H Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη σίτιση των φοιτητών θα διαθέτει καθημερινά 450 μερίδες βραδινού φαγητού για τις ανάγκες σίτισης των προσφύγων που βρίσκονται στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το φαγητό θα παρασκευάζεται με ιδιαίτερη φροντίδα στην Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ και στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες θα λαμβάνονται υπόψη οι διατροφικές ανάγκες τους. Η μεταφορά των 450 μεριδών θα γίνεται με ευθύνη του Ελληνικού Στρατού από την Λέσχη του ΑΠΘ προς το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Πραγματικά, με τέτοιου είδους κινήσεις μπορούμε να αποδείξουμε πραγματικά τι σημαίνει να είσαι Έλληνας, δείχοντας έμπρακτα πόσο φιλόξενος λαός είμαστε.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET