Είναι viral

26χρονος εντερπρενέρ πληρώνει 32.900€ για βοηθό που θα ταξιδεύει μαζί του σε όλο τον κόσμο!

Όπως ο ίδιος αναφέρει, πρόκειται για την «πιο κουλ δουλειά στον κόσμο».

Ο καθένας προσδιορίζει την dream job ανάλογα με τα γούστα του. Άλλοι έχουν μια αδυναμία στα ταξίδια, άλλοι στο φαγητό, άλλοι στα ζωάκια, οπότε και η ονειρεμένη δουλειά για τον καθένα είναι κάτι το υποκειμενικό.

Οι πρώτοι ωστόσο (ναι, εσείς με το πάθος για τα ταξίδια) παρακαλώ δώστε προσοχή, γιατί μόλις έσκασε μια άχαστη θέση εργασίας.

Ένας εκ των πολλών εντερπρενέρ που ζουν πλέον ανάμεσά μας, ψάχνει να προσλάβει άτομο που θα τον βοηθάει με το ηλεκτρονικό εμπόριο με το οποίο ασχολείται και τις επιχειρήσεις του γενικότερα. Μέχρι εδώ η δουλίτσα μοιάζει πολύ ανιαρή και συνηθισμένη, συμφωνούμε όλοι σ’ αυτό.

Το ζουμί της όλης υπόθεσης βρίσκεται στα ταξίδια τα οποία αναγκάζεται να κάνει λόγω δουλειάς ο 26χρονος επιχειρηματίας Matthew Lepre, στα οποία θέλει να τον συνοδεύει ο βοηθός που θα επιλέξει γι’ αυτή τη θέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

No time for a 9-5. ??‍?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Lepre (@matthewlepre) στις

Ιαπωνία, Ντουμπάι, Σίδνεϊ και Χαβάη έχουν γίνει «στέκια» πλέον για τον νεαρό εντερπρενέρ μας, οπότε μάντεψε τι θα διαγράψεις από τη bucket-list σου, εφόσον είσαι ο τυχερός. Εκτός βέβαια από τα ταξιδάκια και τις εμπειρίες, θα απολαύσεις και το χρηματικό ποσό των (περίπου) 32.900 € το χρόνο. Όλο και καλυτερεύει το πράγμα.

Όπως ο ίδιος λέει στην Daily Mail, πρόκειται για την «πιο κουλ δουλειά στον κόσμο», ενώ συμπληρώνει πως:

Ο μισθός θα είναι βασισμένος στην εμπειρία του εκάστοτε ατόμου, ωστόσο το βασικό κριτήριο είναι τα ταξίδια και τα έξοδά τους. Η ασφάλεια υγείας πληρώνεται ξεχωριστά από εμένα. 

Μιας και τα τελευταία δεδομένα κατάφεραν να κερδίσουν την προσοχή σου, ας μιλήσουμε λίγο για τα skills που πρέπει να διαθέτει κανείς για να πάρει τη θέση.

Η συνέπεια, η όρεξη για δουλειά και η καλή γνώση των υπολογιστών, είναι μερικά από τα κριτήρια που πρέπει να πληροί ο ενδιαφερόμενος. Επειδή όμως στις μέρες μας, τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη δύναμη από τα social media, ο Matthew σε θέλει ενεργό και δυνατό και σ’ αυτό το κομμάτι! Τέλος, μιας και προβλέπονται πολλά ταξίδια, προφανώς και πρέπει να ξέρεις να παίζεις στα δάχτυλα την οργάνωσή τους.

«Συνδυάζοντας δουλειά και ταξίδια κάνω την ιδανική ζωή και θέλω να δώσω σε κάποιον την ευκαιρία να ζήσει το μαζί μου.», συμπληρώνει ο 26χρονος εκατομμυριούχος, ο οποίος για να κατανοήσεις καλύτερα περί τίνος πρόκειται, σε προτρέπει να μπεις στο κανάλι του στο YouTube και να παρακολουθήσεις τα vlogs του.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET