Αν λατρεύεις τις γάτες, τότε στη Σύρο σε περιμένει η δουλειά των ονείρων σου!


Γενικά τον τελευταίο καιρό κάτι πάει πολύ καλά με τις θέσεις εργασίας που παρουσιάζονται, με την αρχή, να την κάνει η εταιρία που παράγει τη Nutella (τα είπαμε εδώ, σε περίπτωση που δε θυμάσαι). Και να φανταστείς ήμασταν ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δουλειά δεν πέφτει και πολύ μακριά, αλλά στη γειτονική μας Ιταλία.

Πού να ξέραμε ότι θα μας ξημέρωναν ακόμη καλύτερα νέα και πως την επόμενη dream job θα τη βρίσκαμε ακόμη πιο κοντά, στην ίδια μας τη χώρα! Και μάλιστα σε νησί των Κυκλάδων, στη Σύρο! Πες μου, τι άλλο θες;

Όσο για τη δουλειά, πρόκειται για ένα καταφύγιο με γάτες, το«God’s Little People Cat Rescue», το οποίο ψάχνει άτομο που θα αναλάβει τη φροντίδα 55 γατιών, προσφέροντάς του κανονική αμοιβή, όλα τα έξοδα διαμονής πληρωμένα, πρόσβαση σε ιδιωτικό κήπο και ξεκούραση.

Το καταφύγιο προσβλέπει σε μακροχρόνια σύμβαση εργασίας με όποιον επιλεγεί, με πληρωμένη απασχόληση τουλάχιστον έξι μηνών, μετά από μικρή, δοκιμαστική περίοδο εθελοντικής εργασίας.

Αν κρίνω από την τρέλα του κόσμου με τις γάτες τα τελευταία χρόνια, θα παιχτούν σκληρές μάχες για το ποιος θα πάρει τη δουλειά αυτή, οπότε σε θέλω ετοιμοπόλεμο! 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2355838034434143.1073741866.562738647077433&type=1&l=3995a4e382

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET