ΕΛΛΑΔΑ

Αν λατρεύεις τις γάτες, τότε στη Σύρο σε περιμένει η δουλειά των ονείρων σου!

Γενικά τον τελευταίο καιρό κάτι πάει πολύ καλά με τις θέσεις εργασίας που παρουσιάζονται, με την αρχή, να την κάνει η εταιρία που παράγει τη Nutella (τα είπαμε εδώ, σε περίπτωση που δε θυμάσαι). Και να φανταστείς ήμασταν ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δουλειά δεν πέφτει και πολύ μακριά, αλλά στη γειτονική μας […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

10 Αυγούστου, 2018

Γενικά τον τελευταίο καιρό κάτι πάει πολύ καλά με τις θέσεις εργασίας που παρουσιάζονται, με την αρχή, να την κάνει η εταιρία που παράγει τη Nutella (τα είπαμε εδώ, σε περίπτωση που δε θυμάσαι). Και να φανταστείς ήμασταν ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δουλειά δεν πέφτει και πολύ μακριά, αλλά στη γειτονική μας Ιταλία.

Πού να ξέραμε ότι θα μας ξημέρωναν ακόμη καλύτερα νέα και πως την επόμενη dream job θα τη βρίσκαμε ακόμη πιο κοντά, στην ίδια μας τη χώρα! Και μάλιστα σε νησί των Κυκλάδων, στη Σύρο! Πες μου, τι άλλο θες;

Όσο για τη δουλειά, πρόκειται για ένα καταφύγιο με γάτες, το“God’s Little People Cat Rescue”, το οποίο ψάχνει άτομο που θα αναλάβει τη φροντίδα 55 γατιών, προσφέροντάς του κανονική αμοιβή, όλα τα έξοδα διαμονής πληρωμένα, πρόσβαση σε ιδιωτικό κήπο και ξεκούραση.

Το καταφύγιο προσβλέπει σε μακροχρόνια σύμβαση εργασίας με όποιον επιλεγεί, με πληρωμένη απασχόληση τουλάχιστον έξι μηνών, μετά από μικρή, δοκιμαστική περίοδο εθελοντικής εργασίας.

Αν κρίνω από την τρέλα του κόσμου με τις γάτες τα τελευταία χρόνια, θα παιχτούν σκληρές μάχες για το ποιος θα πάρει τη δουλειά αυτή, οπότε σε θέλω ετοιμοπόλεμο! 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2355838034434143.1073741866.562738647077433&type=1&l=3995a4e382

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET