ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Nutella ψάχνει άτομα να τα πληρώνει για να δοκιμάζουν τα προϊόντα της!

Τον Σεπτέμβρη είναι η ευκαιρία σου να κάνεις ένα βήμα παρακάτω! Και όχι, δεν εννοώ να περάσεις τα μαθήματα που χρωστάς. Εννοώ να πιάσεις τη δουλειά των ονείρων σου. Κι αν δεν είναι η νέα θέση που προσφέρει η εταιρία Ferrero, όπου παράγεται η Nutella, η δουλειά των ονείρων σου, τότε δεν ξέρω τι είναι! […]

Neopolis Team

1 Αυγούστου, 2018

Τον Σεπτέμβρη είναι η ευκαιρία σου να κάνεις ένα βήμα παρακάτω! Και όχι, δεν εννοώ να περάσεις τα μαθήματα που χρωστάς. Εννοώ να πιάσεις τη δουλειά των ονείρων σου. Κι αν δεν είναι η νέα θέση που προσφέρει η εταιρία Ferrero, όπου παράγεται η Nutella, η δουλειά των ονείρων σου, τότε δεν ξέρω τι είναι!

Η αγαπημένη μας εταιρία Ferrero (κι ας μην τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα ονομαστικά) ψάχνει για άτομα, κι αν κρίνουμε από την εργασία για την οποία τα προορίζει, ο ανταγωνισμός μάλλον θα είναι μεγάλος, οπότε ό,τι είναι να κάνεις κάν’ το γρήγορα.

Συγκεκριμένα, κάτι νέο ετοιμάζουν για τη Nutella και προτού το βγάλουν στην αγορά θέλουν μερικούς ανθρώπους σε ρόλο γευσιγνώστη, να τους πουν τη γνώμη τους.

Το ακόμα καλύτερο της υπόθεσης είναι πως η όλη φάση δεν πέφτει και πολύ μακριά από τη χώρα μας, καθώς οι δοκιμές θα γίνουν στην έδρα της εταιρίας στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση που έκανε η σελίδα, ιδανικοί υποψήφιοι είναι εκείνοι που θέλουν να γευτούν κακάο, σκόνη φουντουκιού κι άλλα ημικατεργασμένα (γλυκά) προϊόντα, που χρησιμοποιούνται από την εταιρία στα αγαπημένα μας γλυκίσματα, όπως Nutella, Ferrero Rocher και Kinder Bueno. 

Η Ferrero πρόκειται να προσλάβει 60 άτομα γι’ αυτήν τη θέση και η εργασία θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη, οπότε και εσύ καλείσαι να αποφασίσεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα: μια δουλειά, για την οποία άλλοι θα πλήρωναν, ή η σχολή σου… Για να σε βοηθήσω, να ξέρεις ότι άλλοι δε θα θεωρούσαν καν ότι βρίσκονται σε δίλημμα. 

Θα συνεχίσεις λοιπόν να τρως την αγαπημένη σου Nutella τσάμπα, ή λες να το δοκιμάσεις κι επί πληρωμή; 

 

Μουσική

Το Nemo έχασε και το δεύτερο βραβείο της Eurovision, αφού έσπασε το πρώτο στη σκηνή!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Στα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και πρώτο στην Ελλάδα – Τα πεδία όπου ξεχωρίζει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Θεσσαλίας: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση φοιτητής που έφαγε στη λέσχη!

ΟΜΟΡΦΙΑ

NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+: Αντηλιακή προστασία για επιδερμίδες με τάση για ατέλειες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET