ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

12 ενοχλητικά μηνύματα που κάθε single 20χρονη έχει λάβει έστω μία φορά στο κινητό της!

Για όλες τις single κοπέλες που κυκλοφορούν εκεί έξω, ο χαρακτηριστικός ήχος ότι μόλις έλαβαν ένα νέο μήνυμα είναι μία κατάσταση που μπορεί να αποβεί αρκετά τρομακτική. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να είναι. Από μηνύματα – κουτσομπολιά με φίλες, τρελά μηνύματα από την οικογένεια σου έως και κάλεσμα για μία ξεπέτα ή εικόνες με πέη, […]

Θεώνη Σταματοπούλου

12 Ιανουαρίου, 2017

Για όλες τις single κοπέλες που κυκλοφορούν εκεί έξω, ο χαρακτηριστικός ήχος ότι μόλις έλαβαν ένα νέο μήνυμα είναι μία κατάσταση που μπορεί να αποβεί αρκετά τρομακτική. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να είναι. Από μηνύματα – κουτσομπολιά με φίλες, τρελά μηνύματα από την οικογένεια σου έως και κάλεσμα για μία ξεπέτα ή εικόνες με πέη, ποτέ δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για το τι μήνυμα πρόκειται να λάβεις.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα ακούσεις την χαρακτηριστική ειδοποίηση, ευχήσου απλά να μην έχεις δεχτεί κάποιο μήνυμα από τα παρακάτω:

#1 «Γεια σου κούκλα. Πού χάθηκες εσύ;»

Είτε προέρχεται από έναν τύπο που κάποτε σε ενδιέφερε αλλά τώρα σου περνά αδιάφορος, είτε από κάποιον πρώην, όλοι ξέρουμε που πρόκειται να οδηγηθεί μία συζήτηση που ξεκινά έτσι. Οπότε, ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

#2 Φωτογραφία από ανδρικό πέος

Τουλάχιστον σοκαριστικό και τραγικό. Δεν το ζήτησα, δεν μου άρεσε, μακάρι να μπορούσες να την πάρεις πίσω. Βλάκα!

#3 «Στείλε μου μία φωτογραφία σου»

Να είσαι ευθύς, απόλυτη κι έξυπνη στην απάντηση που θα δόσεις. Μην αφήσεις πολλά περιθώρια, γιατί δεν αργούν να αναθαρρήσουν δαύτοι.

#4 «Είσαι ξύπνια;»

Μήνυμα που στέλνεται συνήθως στη μέση της νύχτας, εκεί γύρω στις 3 τα ξημερώματα κι η μοναδική πρόθεση αυτού που έστειλε είναι να σε πηδήξει. Μην απαντήσεις καν.

#5 Άκυρος αριθμός

Μηνύματα του τύπου «Είσαι οκ;» ή «Πρέπει να το ξανακάνουμε αυτό» από έναν άγνωστο αριθμό, πάντα είναι ύποπτα. Τι έκανες χθες βράδυ κοπελιά;;;

#6 «Ποιος είναι;»

Χθες βράδυ νόμισες πως γνώρισες την αδελφή ψυχή σου. Μετά από μερικά ποτάκια, λίγη κουβέντα κι αφού ανταλλάξατε αριθμούς, θες απλά να στείλεις ένα μήνυμα υπενθύμισης την επομένη, ότι ξέρεις, είμαι εδώ, υπάρχω ακόμα! Αν δεχτείς ως απάντηση «Ποιος είναι;», τα πράγματα είναι σκούρα.

#7 «Όλοι οι άντρες είναι μαλάκες»

Μόλις το έλαβες από την πρόσφατα χωρισμένη, προδομένη, κερατωμένη φίλη σου. Καλά ξεμπερδέματα!

#8 «Πότε θα ξαναβγούμε;»

Δεν έχω ιδέα;;;

#9 Γυναικεία κουτσομπολιά

«Τραγικό! Είδες αυτή τη πανάθλια φωτογραφία που μόλις ανέβασε η Μαρία στο Facebook; Πόσο άσχημη φίλε!» Το μόνο πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι θα περάσεις τα επόμενα 20 λεπτά της ζωής σου να συζητάς για ένα πρόσωπο το οποίο σου είναι παντελώς αδιάφορο.

#10 «Πού έχουν εξαφανιστεί όλοι οι άντρες;»

Οεο! Οι άντρες εδώ είναι, δεν εξαφανίστηκαν. Εσύ απλά δεν κάνεις τις σωστές επιλογές.

#11 «Σίγουρα υπάρχει κάποιος εκεί έξω και για σένα»

Αυτές οι στιγμές οίκτου και λύπησης από τις φίλες σου, είναι πραγματικά ανεκτίμητες.

#12 Τσεκάρισμα από μπαμπά / μαμά

Είναι μήνυμα θηρίο και αποτελείται από αρκετές σειρές γεμάτες με πληροφορίες, ερωτήσεις και παράπονα. Τουλάχιστον ξέρεις ότι σε νοιάζεται και κάποιος σε αυτή τη ζωή.

 

OUR20s

DIGITAL

Μία νέα θεωρία υποστηρίζει ότι αν κάνεις δώρο παπούτσια στο ταίρι σου, θα χωρίσετε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET