ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αντιπρύτανης ΠΑΜΑΚ σε φοιτητές | Σωστή η επιβολή τέλους εγγραφής στα Πανεπιστήμια!

Ο αντιπρύτανης του ΠΑ.ΜΑΚ. και καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών, κ. Ευτυχίος Σαρτζετάκης, μίλησε ανοιχτά για την επιβολή τέλους εγγραφής στις σπουδές, προκειμένου όπως είπε «να νιώθουν δικό τους το Πανεπιστήμιο» οι φοιτητές. Να νιώθουν το Πανεπιστήμιο δικό τους θέλει ο αντιπρύτανης, αν και κάποιες ημέρες  πριν σε πλήρη αντίθεση, ο πρύτανης Αχιλλέας Ζαπράνης έδιωξε κακήν […]

Neopolis Team

7 Νοεμβρίου, 2017

Ο αντιπρύτανης του ΠΑ.ΜΑΚ. και καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών, κ. Ευτυχίος Σαρτζετάκης, μίλησε ανοιχτά για την επιβολή τέλους εγγραφής στις σπουδές, προκειμένου όπως είπε «να νιώθουν δικό τους το Πανεπιστήμιο» οι φοιτητές.

Να νιώθουν το Πανεπιστήμιο δικό τους θέλει ο αντιπρύτανης, αν και κάποιες ημέρες  πριν σε πλήρη αντίθεση, ο πρύτανης Αχιλλέας Ζαπράνης έδιωξε κακήν κακώς και με ειρωνικά σχόλια έναν αριθμό φοιτητών που ήθελε να συζητήσει μαζί του.

Ο κ. Σαρτζετάκης ανέφερε χαρακτηριστικά σε τελετή ορκομωσίας ότι «αν πληρώσετε ένα κατοστάρικο θα έχετε την αίσθηση ότι σας ανήκει αυτός ο χώρος», όταν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας τα δίδακτρα για τα μεταπτυχιακά είναι πραγματικά υπέρογκα με αποτέλεσμα άνεργοι πτυχιούχοι να μην έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν.

Δείτε το βίντεο:

Η Αριστερή Ενωτική Παρέμβαση ΕΑΑΚ αναφέρει σε καταγγελία της για το περιστατικό:

Λέγοντας ο Αντιπρύτανης του ΠΑΜΑΚ κ. Σαρτζετάκης πιο πριν ότι έχει συνομιλήσει και με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουταρη, αποκαλύπτει ότι υπάρχει συμφωνία απόψεων για την επιβολή διδακτρων στο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Ξεστομίζει μπροστα στους γονείς μας ότι “ένα 50αρικο ή ενα 100αρικο” θα βοηθήσει να… εκτιμήσουμε την αξία των σπουδών, σε αυτούς δηλαδή που έχουν ματώσει ηδη για να σπουδάσουμε, σε αυτούς που τα τελευταία χρόνια κόβουν από παντού για τα παιδια τους και τους τα κόβουν από παντού οι κυβερνήσεις. Σε όλους εμάς που αναγκαζόμαστε ολο και περισσότεροι να δουλέψουμε στη διάρκεια των σπουδών μας για να τα βγάλουμε πέρα…

Πριν λίγες μέρες ο Πρύτανης μας πέταξε το πορτοφόλι του ειρωνικά, σήμερα είναι ο αντιπρύτανης που σαν δεύτερος “λαγός” μετά τον Μπουτάρη ανοίγει την κουβέντα για δίδακτρα.

Καλούμε τους φοιτητές να βρίσκονται σε επαγρύπνηση. Να μπλοκάρουμε άμεσα καθε σχέδιο για τέλος εγγραφης. Οι δωρεάν σπουδές δεν είναι προνόμιο αλλά δικαίωμα!

Καλούμε τους καθηγητές να πάρουν θέση! Καλούμε το Υπουργείο να απαντήσει συνολικά!

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET