ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Αγωνία τέλος – Αυτή είναι η ημερομηνία ανακοίνωσης των Βάσεων 2019!

Τέλος στην αγωνία για δεκάδες υποψήφιους των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων βάζει το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο πριν από λίγη ώρα έκανε γνωστή την ημερομηνία ανακοίνωσης των Βάσεων 2019. Έτσι λοιπόν, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του Neopolis.gr, που ήθελαν την ανακοίνωση των βάσεων να γίνεται στις αρχές αυτής της εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη και ώρα […]

Neopolis Team

26 Αυγούστου, 2019

Τέλος στην αγωνία για δεκάδες υποψήφιους των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων βάζει το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο πριν από λίγη ώρα έκανε γνωστή την ημερομηνία ανακοίνωσης των Βάσεων 2019.

Έτσι λοιπόν, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του Neopolis.gr, που ήθελαν την ανακοίνωση των βάσεων να γίνεται στις αρχές αυτής της εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη και ώρα 11:00, όπου θα αναρτηθούν στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του υπουργείου.

Μέχρι τότε βέβαια, μπορείτε να δείτε την εκτίμηση για το πού θα κινηθούν οι βάσεις στις 30 πιο δημοφιλείς σχολές της χώρας, με την τάση να είναι αναμφισβήτητα καθοδική. Γεγονός που αυξάνει το άγχος των μαθητών, εκατοντάδες εκ των οποίων θα «πιάσουν» (ή θα «χάσουν») το τμήμα της αρεσκείας τους, για ελάχιστα μόρια.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας:

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι αύριο Τρίτη 27-8-2019, μετά τις 11:00, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2019 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια το μεσημέρι της Τρίτης. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Το νέο χαριποτέρικο κινητό από την Xiaomi είναι ό,τι πιο όμορφο έχουμε δει!

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σπίτι μου»: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για επιδοτούμενα στεγαστικά δάνεια σε νέους!

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET