ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αεροπορική σε προκαλεί να σβήσεις όλες τις φώτο από το Insta, με αντάλλαγμα δωρέαν ταξίδια!

Κι όλο αυτό, με αντάλλαγμα δωρέαν ταξίδια!

Neopolis Team

8 Μαρτίου, 2019

Θα έσβηνες ποτέ τις φωτογραφίες σου στο instagram προκειμένου να πάρεις μέρος σε διαγωνισμό που ενδεχομένως να μην ανακηρυχθείς νικητής;

Αν και η απάντηση υποθέτουμε πως είναι προφανής, η αεροπορική εταιρεία JetBlue έθεσε χωρίς ντροπή αυτόν τον προβληματισμό στους πολύ εθισμένους χρήστες του instagram. Είναι η μοναδική προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό που τρέχει, με το αντάλλαγμα να είναι ωστόσο μεγάλο.

Συγκεκριμένα η αεροπορική εταιρεία, για την θυσία που θα υποβληθούν όσοι τελικά φανούν “δυνατοί” και ανταποκριθούν στην πρόκληση της και στη συνέχεια αναρτήσουν μόνο ένα ειδικό template που θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, είναι δωρεάν πτήσεις για έναν χρόνο και για όποιον προορισμό εξυπηρετεί η εταιρεία.

Για την απόφαση τους να βάλουν αυτόν τον ένα και μοναδικό όρο συμμετοχής στους χρήστες, η Jetblue γράφει χαρακτηριστικά:

«Μην ανησυχείτε. Αν κερδίσετε, θα μπορείτε να ποστάρετε φωτογραφίες σας απ’ οπουδήποτε θα ταξιδέψετε μαζί μας».

Ο διαγωνισμός όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει αίσθηση, κυρίως γιατί υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που σκέφτηκε να βάλει τον σύγχρονο κόσμο να επιλέξει ανάμεσα σε μια υγιή απόλαυση που είναι τα ταξίδια και μια ενοχή, όπως είναι τα social media.

Είναι δυνατό challenge!

Πολλά σχόλια πάντως κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικά πρωτότυπο και τολμηρό μάρκετινγκ, παρά για μια ιδέα που θα καταφέρει να ξεκολλήσει τον κόσμο από τις οθόνες του κινητού του.

Ο διαγωνισμός λήγει σήμερα, οπότε όσοι έχουν μπει στο τρυπάκι, το “μαρτύριο” τους τελειώνει.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και οι απαντήσεις τους για φέτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET