SPILL THE TEA

Νέα σούπερ αισθησιακή φωτογράφιση της Ριάνα | Βάζει φωτιά στο αντρικό κοινό!

«Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει;», αναρωτιέται η Vogue για τη Ριάνα. Η 28χρονη τραγουδίστρια της R&B – που δεν ξεχνά να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας – είναι το νέο εξώφυλλο της Vogue σε μια λαμπερή και σέξι φωτογράφιση με ένα εντυπωσιακό σύνολο Tom Ford. Η Ριάνα – που βρίσκεται σε μια από […]

Neopolis Team

19 Μαρτίου, 2016

«Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει;», αναρωτιέται η Vogue για τη Ριάνα. Η 28χρονη τραγουδίστρια της R&B – που δεν ξεχνά να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας – είναι το νέο εξώφυλλο της Vogue σε μια λαμπερή και σέξι φωτογράφιση με ένα εντυπωσιακό σύνολο Tom Ford.

Η Ριάνα – που βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της λανσάροντας τη νέα της συλλογή για την Puma – φροντίζει να συνοδεύσει τη φωτογράφιση με σχόλια για την – υποτιθέμενη – κόντρα της με την Μπιγιονσέ. Μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, Anti, η Μπιγιονσέ αποφάσισε να εμφανιστεί στο SuperBowl και να κυκλοφορήσει ολοκαίνουργιο τραγούδι, μαζί με ένα βίντεο κλιπ! Η Ριάνα δεν ένιωσε ότι μ’ αυτή την κίνηση η Μπιγιονσέ θέλησε να της κλέψει τη δόξα. «Αισθάνονται ενθουσιασμό να ασχοληθούν με κάτι αρνητικό», σχολίασε για εκείνους που έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι η Μπιγιονσέ κινήθηκε υστερόβουλα.

Σε άλλο κομμάτι της συνέμτευξής της, η Ριάνα εξηγεί γιατί άργησε να βγει τόσο πολύ το νέο της album. «Μπορεί να μην είναι ο δίσκος που θα πάει στο Top 40, αλλά ένιωσα πως είχα το δικαίωμα να το κάνω αυτό τώρα», για την ιστορία ο δίσκος σκαρφάλωσε στο νούμερο 1 του Bilboard.

Η Ριάνα ποζάρει με τον αισθησιασμό που τη διακρίνει, φορώντας δημιουργίες των Givenchy, Ralph Lauren και Saint Laurent.

rihanna1 rihanna2 rihanna3 rihanna4

Πηγή: TheTOC.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET