DIGITAL

Νέα εφαρμογή «αφαιρεί» αυτόματα άκυρους ανθρώπους που βρίσκονται στις φώτος μας!

Μια νέα εφαρμογή ετοιμάζεται να σου λύσει τα χέρια με τις φωτογραφίες στο Instagram. Διότι, εδώ που τα λέμε, πόσο photoshop να πέσει πια; Κούρασε αυτή η κατάσταση με τυχαίους να καταστρέφουν μια εξαιρετική μας λήψη, οπότε και η Bye Bye Camera είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να γλιτώσει εκατομμύρια κόσμο […]

Neopolis Team

26 Ιουνίου, 2019

Μια νέα εφαρμογή ετοιμάζεται να σου λύσει τα χέρια με τις φωτογραφίες στο Instagram. Διότι, εδώ που τα λέμε, πόσο photoshop να πέσει πια;

Κούρασε αυτή η κατάσταση με τυχαίους να καταστρέφουν μια εξαιρετική μας λήψη, οπότε και η Bye Bye Camera είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να γλιτώσει εκατομμύρια κόσμο από την ταλαιπωρία του photoshop. Η λειτουργία είναι απλή και ξεκάθαρη. Σβήνει στην ουσία όλους τους ανεπιθύμητους επισκέπτες που κάνουν -σκοπίμως ή όχι, δεν έχει σημασία- photobombing στις φωτογραφίες μας και αυτό που μένει είναι και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πόσες φορές ένα όμορφο κλικ σου έχει πάει στράφι, επειδή ακριβώς από πίσω φαίνεται κι ένας ηλικιωμένος που χασμουριέται ασυστόλως ή ένας περίεργος που κοιτάει πιο βαθιά στην κάμερα κι από σένα που ποζάρεις υποτίθεται; 

Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο, το Bye Bye Camera γίνεται ο σωτήρας σου και πιο συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης, γνωστός ως Damjanski, που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του. Ο ίδιος, που έχει ασχοληθεί ξανά με εξίσου καινοτόμα έργα, όπως το Captcha που αποκλείει τον άνθρωπο που δημιουργεί διάλογο μεταξύ δύο Google Agents, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Μια εφαρμογή για την «μετα-ανθρώπινη» εποχή… Η εφαρμογή αφαιρεί τη ματαιοδοξία κάθε selfie φωτογραφίας και επίσης το ίδιο το άτομο.

Επίσης, συμπληρώνει: «Ένα αστείο που κάνουμε πάντα μεταξύ μας (οι δημιουργοί) είναι πως επιτέλους μπορείς να βγάλεις μια selfie χωρίς τον εαυτό σου.»

Η συγκεκριμένη εφαρμογή κοστίζει 3,49€ για να την κατεβάσεις, ωστόσο διατίθεται μόνο στο App Store, για τους χρήστες iOs δηλαδή.

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET