ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πρακτική άσκηση για φοιτητές στον όμιλο ΤΙΤΑΝ

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ ενισχύει περαιτέρω τις δράσεις του για τους νέους και προσφέρει εβδομήντα (70) θέσεις πρακτικής άσκησης πανελλαδικά σε φοιτητές Α.Τ.Ε.Ι. την περίοδο 2016-2017, απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του πτυχίου τους, δίνοντας τη δυνατότητα έμμισθης εξάμηνης εργασίας και απόκτησης εφοδίων για την μελλοντική επαγγελματική τους αποκατάσταση. Σε ποιους απευθύνεται; Οι προσφερόμενες θέσεις αφορούν ειδικότητες […]

Neopolis Team

17 Φεβρουαρίου, 2016

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ ενισχύει περαιτέρω τις δράσεις του για τους νέους και προσφέρει εβδομήντα (70) θέσεις πρακτικής άσκησης πανελλαδικά σε φοιτητές Α.Τ.Ε.Ι. την περίοδο 2016-2017, απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του πτυχίου τους, δίνοντας τη δυνατότητα έμμισθης εξάμηνης εργασίας και απόκτησης εφοδίων για την μελλοντική επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Σε ποιους απευθύνεται;

Οι προσφερόμενες θέσεις αφορούν ειδικότητες που απασχολούνται στα εργοστάσια, στα κεντρικά γραφεία και στα λοιπά κέντρα δραστηριότητας του Ομίλου πανελλαδικά, όπως μηχανικών μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων, ηλεκτρονικών, αυτοματισμού, πολιτικών δομικών έργων, καθώς και στελεχών της διοίκησης επιχειρήσεων και της λογιστικής και χρηματοοικονομικής επιστήμης. Οι ασκούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να προετοιμαστούν για τις ρεαλιστικές απαιτήσεις της αγοράς, ώστε να διεκδικήσουν τη μελλοντική τους αποκατάσταση και εξέλιξη πιο αποτελεσματικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Τ.Ε.Ι. που φοιτούν.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET