ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Μουσείο Ακρόπολης ανακοίνωσε 72 νέες θέσεις εργασίας! Έχεις τα προσόντα;

Απ’ οτι φαίνεται, το Μουσείο της Ακρόπολης βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον, αν κρίνουμε από την ανακοίνωση 72 νέων θέσεων εργασίας, η οποίες προκυρήχθηκαν μέσω ΑΣΕΠ. Η ανακοίνωση αφορά προσωπικό ασφαλείας και πρόκειται για συμβάσεις ορισμένου χρόνου (8 μήνες για την ακρίβεια) κι έχει σαν στόχο την κάλυψη εποχικών αναγκών του μεγαλύτερου Μουσείου […]

Neopolis Team

23 Φεβρουαρίου, 2019

Απ’ οτι φαίνεται, το Μουσείο της Ακρόπολης βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον, αν κρίνουμε από την ανακοίνωση 72 νέων θέσεων εργασίας, η οποίες προκυρήχθηκαν μέσω ΑΣΕΠ.

Η ανακοίνωση αφορά προσωπικό ασφαλείας και πρόκειται για συμβάσεις ορισμένου χρόνου (8 μήνες για την ακρίβεια) κι έχει σαν στόχο την κάλυψη εποχικών αναγκών του μεγαλύτερου Μουσείου της χώρας μας.

Αν λοιπόν, έχεις «κλείσει» τα 18 έτη κι ενδιαφέρεσαι για τον τομέα της ιστορίας και του πολιτισμού, το Μουσείο της Ακρόπολης είναι ίσως το ιδανικό για να ξεκινήσεις την σταδιοδρομία σου. Αρκεί βέβαια, να καλύπτεις τα προσόντα που περιγράφονται παρακάτω, μεταξύ των οποίων και η άριστη γνώση ξένων γλωσσών.

Προσόντα

α) Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α’ ή Β’ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ή Επαγγελματικής Σχολής ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν. 1346/1983 ή Ν. 3475/2006 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας,

β) Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής γλώσσας.

Υποβολή αίτησης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως οι αιτήσεις κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Μουσείου κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.30 μέχρι τις 13.30) είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Μουσείο Ακρόπολης Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 117 42 Αθήνα, υπ’ όψιν Γραμματείαο Μουσείου Ακρόπολης (τηλ. επικοινωνίας 210 – 9000 900, εσωτ. 418 & 419).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία ταχυδρομικής σφραγίδας, που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Τι λες λοιπόν, ενδιαφέρεσαι;

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET