ΕΛΛΑΔΑ

Επιτέλους, έφτασε η μέρα που ο ΟΑΣΑ θα δείχνει τα πραγματικά δρομολόγια των λεωφορείων!

Η εφαρμογή «OASA Telematics» βρίσκεται σίγουρα στο κινητό κάθε φοιτητή. Δεν λειτουργεί πολύ σωστά βέβαια κι αυτό είναι κάτι που αποτελεί παρελθόν. Διότι, όπως είχαμε γράψει πριν περίπου ένα μήνα, η εφαρμογή θα προχωρούσε σε σχετική αναβάθμιση που θα επέτρεπε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα πραγματικά δρομολόγια, προγραμματίζοντας καλύτερα τις μετακινήσεις τους. Αυτό, ήταν κάτι που […]

Neopolis Team

14 Φεβρουαρίου, 2019

Η εφαρμογή «OASA Telematics» βρίσκεται σίγουρα στο κινητό κάθε φοιτητή. Δεν λειτουργεί πολύ σωστά βέβαια κι αυτό είναι κάτι που αποτελεί παρελθόν.

Διότι, όπως είχαμε γράψει πριν περίπου ένα μήνα, η εφαρμογή θα προχωρούσε σε σχετική αναβάθμιση που θα επέτρεπε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα πραγματικά δρομολόγια, προγραμματίζοντας καλύτερα τις μετακινήσεις τους. Αυτό, ήταν κάτι που θα συνέβαινε τον Φεβρουάριο, οπότε, μαντέψτε, η στιγμή αυτή έφτασε.

Τα καλά νέα που λέτε, είναι πως πλέον το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται μέσω της τηλεματικής. Η βελτίωση του συστήματος της τηλεματικής, η μεγαλύτερη από το 2014, επιτρέπει την προβολή του ημερήσιου προγραμματισμού, όπου εκεί αναγράφονται τα προγραμματισμένα δρομολόγια της εκάστοτε τρέχουσας ημέρας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και το update της εφαρμογής OASA Telematics, προκειμένου το επιβατικό κοινό να μπορεί να παρακολουθεί τα δρομολόγια και από το κινητό.

Όπως διαβάζουμε στο Athens Transport, στόχος είναι να δοθεί λύση στην απουσία ζωντανής ενημέρωσης των πραγματικών δρομολογίων. Το επιβατικό κοινό, στην ουσία, βλέπει μόνο τα επίσημα δρομολόγια, τα οποία όμως μεταβάλλονται καθημερινά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα σε οχήματα και οδηγούς.

Μέσω της τηλεματικής, επίσης, πραγματοποιείται και η άμεση ενημέρωση των επιβατών για συμβάντα που δεν έχουν γίνει πράξη.

Να σημειωθεί πως τα πραγματικά εκτελεσθέντα δρομολόγια ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι ακόμα λιγότερα λόγω βλαβών σε οχήματα, κυκλοφοριακών συνθηκών ή άλλων έκτακτων περιστατικών.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET