SPILL THE TEA

Tι δουλειά έκαναν 7 σταρ του Χόλιγουντ πριν γίνουν διάσημοι;

Στο Χόλιγουντ χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να κάνει κανείς καριέρα. Οι σημερινοί βραβευμένοι σταρ που βγάζουν πλέον δισεκατομμύρια και ο κόσμος ξεσηκώνεται σε κάθε τους εμφάνιση, στα πρώτα τους βήματα στο χώρο υπήρξαν απλοί και ταπεινοί. Το Business Insider παρουσιάζει σημερινούς Χολιγουντιανούς σταρ έτσι όπως ήταν όταν πρωτοξεκινούσαν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Jennifer Lawrence Πριν […]

Neopolis Team

5 Δεκεμβρίου, 2015

Στο Χόλιγουντ χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να κάνει κανείς καριέρα. Οι σημερινοί βραβευμένοι σταρ που βγάζουν πλέον δισεκατομμύρια και ο κόσμος ξεσηκώνεται σε κάθε τους εμφάνιση, στα πρώτα τους βήματα στο χώρο υπήρξαν απλοί και ταπεινοί.

Το Business Insider παρουσιάζει σημερινούς Χολιγουντιανούς σταρ έτσι όπως ήταν όταν πρωτοξεκινούσαν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Jennifer Lawrence

Πριν η Jennifer Lawrence γίνει η σταρ που είναι σήμερα, ξεκίνησε την καριέρα της πρωταγωνιστώντας σε μικρά διαφημιστικά σποτ. Όταν ήταν μόλις 14 ετών κέρδισε την Screen Actors Guild card για την συμμετοχή της στο «My Super Sweet 16». Την ίδια περίοδο, εμφανίσθηκε επίσης στο διαφημιστικό των Burger King.

Brad Pitt

Η καριέρα του Brad Pitt άρχισε να απογειώνεται μετά τη συμμετοχή του στην ταινία «Thelma and Louise». Άλλες ταινίες στις οποίες συμμετείχε και τον ανέδειξαν ήταν το «Hunk” και το «Less Than Zero». Επίσης, συμμετείχε και σε διαφημιστικά σποτ, όπως στην διαφήμιση των Pringles την δεκαετία του ’80.

Jennifer Aniston

Η καριέρα της Jennifer Aniston απογειώθηκε με την συμμετοχή της στην αγαπημένη αμερικανική σειρά «Friends». Ωστόσο, η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο σήριαλ «Molloy».

Leonardo DiCaprio

Σε συνέντευξη του το 1998, ο DiCaprio αποκάλυψε ότι η καριέρα του ξεκίνησε με τηλεοπτικές διαφημίσεις, σε ηλικία 14 ετών. Μία από τις πιο πετυχημένες διαφημίσεις στην οποία πρωταγωνιστούσε ήταν της Bubble Yum την δεκαετία του ΄80.

Johnny Depp

Ο διάσημος Johnny Depp μετακόμισε αρχικά στο Λος Άντζελες για να ξεκινήσει την καριέρα του ως μουσικός. Ωστόσο, εκείνη την εποχή γνώρισε και τον Νίκολας Κέιτζ ο οποίος και τον οδήγησε στο μαγικό κόσμο του Hollywood. Ο πρώτος ρόλος του Depp ήταν στην ταινία του Wes Craven του «A Nightmare on Elm Street».

Sofia Vergara

Η Vergara σπούδαζε οδοντιατρική στην Κολομβία, όταν αποφάσισε να ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο και ηθοποιός. Ο πρώτος ρόλος της ήταν για μια ισπανική διαφήμιση της Pepsi όταν ήταν μόλις 17 ετών.

Mila Kunis

Η Kunis ήταν μόλις 14 ετών όταν πήγε στην οντισιόν για το “That ’70s Show”, ακόμα κι αυτός που θα έπαιρνε το ρόλο στη σειρά έπρεπε να είναι 18 ετών. ωστόσο, η Kunis θεωρήθηκε εξαρχής ιδανική για το ρόλο αυτό. Περίπου τέσσερα χρόνια πριν από αυτό, η Kunis συμμετείχε σε διαφημιστικό σποτ για πρώτη φορά διαφημίζοντας glitter για τα μαλλιά της Barbie.

Πηγή: newmoney.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET