ΕΛΛΑΔΑ

Ring of Fire | Μέθυσαν 20χρονη φοιτήτρια στην Ηλιούπολη και μετά τη βίασαν!

Το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» είναι το νέο επικίνδυνο παιχνίδι που παίζουν όλο και περισσότεροι νέοι. Οι κανόνες τού περιλαμβάνουν πολλές παρτίδες με τράπουλα και άφθονο αλκοόλ. Αυτός που κερδίζει, είναι εκείνος που έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα και δεν έχει χάσει τις αισθήσεις του. Το εν λόγω παιχνίδι λοιπόν έπαιξε και μία 20χρονη με άλλους δύο […]

Neopolis Team

6 Σεπτεμβρίου, 2018

Το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» είναι το νέο επικίνδυνο παιχνίδι που παίζουν όλο και περισσότεροι νέοι. Οι κανόνες τού περιλαμβάνουν πολλές παρτίδες με τράπουλα και άφθονο αλκοόλ. Αυτός που κερδίζει, είναι εκείνος που έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα και δεν έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Το εν λόγω παιχνίδι λοιπόν έπαιξε και μία 20χρονη με άλλους δύο συμπαίκτες, οι οποίοι την βίασαν όταν τελικά εκείνη έχασε τις αισθήσεις της.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Μετά από πολλούς γύρους και πολύ αλκοόλ, η 20χρονη άρχισε σιγά σιγά να χάνει τις αισθήσεις της. Βρισκόταν σε κατάσταση μέθης όταν ο ένας συμπαίκτης τής προθυμοποιήθηκε να την μεταφέρει στο δωμάτιο να κοιμηθεί.

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η κοπέλα δεν καταλάβαινε άρχισε να τη χαϊδεύει σε όλο της το σώμα. Η ίδια κατάφερε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα εκείνος να αποχωρήσει από το χώρο.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι νεαροί επέστρεψαν στο δωμάτιο, βρήκαν την 20χρονη να κοιμάται και ξεκίνησαν να ασελγούν πάνω της. Η φοιτήτρια ξύπνησε τρομαγμένη, φώναζε για βοήθεια αλλά εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.

Η 20χρονη μετά από αυτό το μαρτύριο πήγε στο ΑΤ Ηλιούπολης και κατήγγειλε τους δύο άντρες. Η αστυνομία τους συνέλαβε αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Το πρόσχημα που χρησιμοποιήσαν είναι πως «είχαν πιει υπερβολικά και δεν ήξεραν τι έκαναν».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET