SPILL THE TEA

Η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε σε βίντεο, τον λόγο που το Instagram «κατέβασε» το προφίλ της!

Η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε μέσω του καναλιού της στο youtube, γιατί το instagram account τής “κατέβηκε” για λίγες ημέρες. Ξέρω, είχες έντονη ανησυχία μέσα σου, για να μάθεις αν κρύβεται τίποτα συνωμοτικό από πίσω, αλλά όλα καλά, μπορείς να ηρεμήσεις τώρα. Η Μαίρη αποφάσισε λοιπόν να γυρίσει ένα storytime στο κανάλι της, προκειμένου να διηγηθεί […]

Δήμητρα Πραντάλου

19 Ιουλίου, 2018

Η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε μέσω του καναλιού της στο youtube, γιατί το instagram account τής “κατέβηκε” για λίγες ημέρες. Ξέρω, είχες έντονη ανησυχία μέσα σου, για να μάθεις αν κρύβεται τίποτα συνωμοτικό από πίσω, αλλά όλα καλά, μπορείς να ηρεμήσεις τώρα.

Η Μαίρη αποφάσισε λοιπόν να γυρίσει ένα storytime στο κανάλι της, προκειμένου να διηγηθεί με καυστικό τρόπο τις ημέρες εκείνες και να εξηγήσει τι στο καλό συνέβη.

Χωρίς το περιστατικό να είναι σημαντικό, το βίντεο που ανέβασε η πρώην παρουσιάστρια και νυν youtuber και επιχειρηματίας, είναι εξαιρετικό. Όχι μόνο για την οργανωμένη σκέψη της, αλλά κυρίως γιατί στο τέλος αναφέρεται σε δύο σημαντικά πράγματα.

Κατ’αρχάς να σου πω ότι δεν κρύβεται τίποτα πίσω από την προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού της, αλλά ήταν κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε.

Ωστόσο, θέλω να αναφερθώ στα συμπεράσματα της από όλο αυτό το περιστατικό και κυρίως σε δύο πολύ συγκεκριμένα.

Α) Μπορείς να ζήσεις χωρίς το instagram, όσο κι αν σου φαίνεται ακατόρθωτο. Είναι αυτή η καταραμένη συνήθεια που έχει προκαλέσει αυτόν τον εθισμό. Τώρα όμως που βρίσκεσαι σε περίοδο διακοπών, πάρε τον χρόνο σου και την ηρεμία σου, και ζήσε λίγο περισσότερο ό,τι συμβαίνει γύρω σου.

Β) Όλοι έγραψαν για το instagram της Μαίρης, αλλά ορισμένοι έδωσαν κάτι εξηγήσεις ασταναπανε. Μην απορούμε, λοιπόν, τι πάει λάθος…

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET