ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Συνελήφθη μαθήτρια για αντιγραφή στις Πανελλήνιες | Δείτε το τρελό κόλπο που σκαρφίστηκε!

Την εύκολη λύση στις Πανελλήνιες Εξετάσεις νόμιζε πως βρήκε μια μαθήτρια στο 2ο ΓΕΛ Κω, προκειμένου να περάσει με όσο καλύτερο βαθμό γίνεται τα μαθήματα. Αμετανόητη, λογικά, στο να ανοίξει βιβλίο να διαβάσει, επέλεξε τη χρήση ακουστικού με τη βοήθεια της μεγαλύτερής της αδερφής. Πιο συγκεκριμένα, η 18χρονη μαθήτρια πιάστηκε να αντιγράφει από τον επιτηρητή […]

Neopolis Team

14 Ιουνίου, 2018

Την εύκολη λύση στις Πανελλήνιες Εξετάσεις νόμιζε πως βρήκε μια μαθήτρια στο 2ο ΓΕΛ Κω, προκειμένου να περάσει με όσο καλύτερο βαθμό γίνεται τα μαθήματα. Αμετανόητη, λογικά, στο να ανοίξει βιβλίο να διαβάσει, επέλεξε τη χρήση ακουστικού με τη βοήθεια της μεγαλύτερής της αδερφής.

Πιο συγκεκριμένα, η 18χρονη μαθήτρια πιάστηκε να αντιγράφει από τον επιτηρητή της μέσω ακουστικού με καλώδιο στο αυτί, που είχε κρύψει ανάμεσα στα μαλλιά της.

Με συνοπτικές διαδικασίες μηδενίστηκε στο μάθημα της Ιστορίας, ενώ συνελήφθη και η 24χρονη αδερφή της που την βοηθούσε στα θέματα.

Οι Πανελλήνιες μετά από αυτόν τον πανικό συνεχίστηκαν κανονικά για τους υπόλοιπους μαθητές, οι οποίοι κάτι μας λέει ότι δεν θα τολμήσουν ποτέ να κάνουν σκονάκι ή να χρησιμοποιοιήσουν γενικά άλλα μέσα στο μέλλον.

Όσον αφορά πάντως τις εξετάσεις, ο κανονισμός λέει πως απαγορεύεται οι μαθητές να έχουν μαζί τους στην αίθουσα κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, βιβλία, τετράδια και σημειώσεις.

Μηδέν θα πάρουν στο γραπτό όσοι μαθητές αντιγράψουν κατά τη διάρκεια της εξέτασης από βιβλίο ή σημειρώσεις ή από γραπτό άλλου μαθητή, ενώ την ίδια τύχη θα έχουν και όσοι προκαλούν θόρυβο ή δε συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET