ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει έκτακτη προσγείωση λόγω ανυπόφορης δυσοσμίας επιβάτη!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι το καλοκαίρι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι η δυσοσμία κάποιων ανθρώπων που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει νερό, σαπούνι και αποσμητικό. Ορισμένες φορές δε, είναι τόσο αποπνικτική η ατμόσφαιρα γύρω τους που είναι ικανή να μας κατεβάσει νωρίτερα από την στάση του προορισμού μας, διαφορετικά νιώθουμε ότι θα πέσουμε φαρδιοί […]

Δήμητρα Πραντάλου

4 Ιουνίου, 2018

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι το καλοκαίρι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι η δυσοσμία κάποιων ανθρώπων που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει νερό, σαπούνι και αποσμητικό. Ορισμένες φορές δε, είναι τόσο αποπνικτική η ατμόσφαιρα γύρω τους που είναι ικανή να μας κατεβάσει νωρίτερα από την στάση του προορισμού μας, διαφορετικά νιώθουμε ότι θα πέσουμε φαρδιοί πλατιοί κάτω απ’τη μποχίτσα.

Γενικά όλοι έχουμε βιώσει τέτοια περιστατικά με επιβάτες που δεν αντέχονται στα ΜΜΜ, σίγουρα όμως δεν περιμέναμε πως ακόμα και αερόπλανο θα έκανε αναγκαστική προσγείωση για άνθρωπο που είχε να κάνει μπάνιο εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, αεροπλάνο της Transavia που κατευθυνόταν από το Άμστερνταμ προς το νησί Γκραν Κανάρια προσγειώθηκε στην Πορτογαλία προκειμένου να αποβιβαστεί ο εν λόγω κύριος, καθώς ορισμένοι επιβάτες λιποθύμησαν από τη μυρωδιά, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν εμετό.

Μάλιστα, το πλήρωμα αναγκάστηκε να τον αφήσει στην τουαλέτα μέχρι να πραγματοποιηθεί η προσγείωση. Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε το περιστατικό και το απέδωσε σε ‘ιατρικούς λόγους’.

Πάντως ρε παιδιά, αδικαιολόγητος σίγουρα ο συγκεκριμένος επιβάτης, αλλά κάπως τον λυπηθήκαμε. Σκεφτείτε τώρα να σε βάζουν σε καραντίνα και να σε κλείνουν στην τουαλέτα μέχρι να αποβιβαστείς από το αεροπλάνο και σε αεροδρόμιο που δεν είναι καν ο προορισμός σου.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET