ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Συγκινητικό | Εταιρεία λάνσαρε σειρά ρούχων για ΑΜΕΑ!

Η Tommy Hilfiger παρουσίασε την τρίτη σειρά ρούχων που απευθύνεται σε ενήλικες με ειδικές ανάγκες και για ακόμη μια φορά αξίζει συγχαρητήρια. Η εταιρεία συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση, Runway of Dreams, που εργάζεται για την ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες στη βιομηχανία της μόδας για το όμορφο αποτέλεσμα που θα δεις παρακάτω. […]

Neopolis Team

11 Απριλίου, 2018

Η Tommy Hilfiger παρουσίασε την τρίτη σειρά ρούχων που απευθύνεται σε ενήλικες με ειδικές ανάγκες και για ακόμη μια φορά αξίζει συγχαρητήρια.

Η εταιρεία συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση, Runway of Dreams, που εργάζεται για την ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες στη βιομηχανία της μόδας για το όμορφο αποτέλεσμα που θα δεις παρακάτω.

Η σειρά που περιλαμβάνει φορέματα, παντελόνια, σακάκια, φούστες και σορτς, δεν ξεχωρίζει από την τυπική συλλογή της Hilfiger που όλοι γνωρίζουμε. Τα ρούχα έχουν βέβαια σημαντικές αλλαγές, ενώ έχουν τροποποιηθεί με μαγνητικά κουμπιά, ρυθμιζόμενα στριφώματα, κλεισίματα τύπου βέλκρο, φερμουάρ για το ένα χέρι και πάει λέγοντας, προκειμένου έτσι να μπορούν να εξυπηρετηθούν άτομα με διαφορεικά επίπεδα αναπηρίας.

Δισεκατομμύριοι άνθρωποι παγκοσμίως ζουν με διάφορους τύπου αναπηρίας, αλλά οι επιλογές ένδυσης εξακολουθούν να είναι περιορισμένες. Γι’αυτό η εταιρεία με την Ανοιξιάτικη Συλλογή Προσαρμοστικών Ενδυμάτων αποτελεί ένα μεγάλο βήμα και προτρέπει και τις υπόλοιπες μεγάλες εταιρείες να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα.

Δείτε ένα δείγμα απ’τη συλλογή:

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET