ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμη μία στάση εργασίας αύριο (10/11) στο μετρό – Ανακοινώθηκε και 24ωρη απεργία!

Μια ακόμη ταλαιπωρία προβλέπεται αύριο Παρασκευή 10 Νοεμβρίου για το επιβατικό κοινό τις πρωινές ώρες, ειδικά για όσους χρειάζονται το μετρό για να πάνε στη δουλειά τους και για όσους φοιτητές πρέπει να παρακολουθήσουν νωρίς μαθήματα στη σχολή. Οι εργαζόμενοι του μετρό λοιπόν για ακόμη μια φορά προχωρούν σε στάση εργασίας. Οι συρμοί θα παραμείνουν […]

Neopolis Team

9 Νοεμβρίου, 2017

Μια ακόμη ταλαιπωρία προβλέπεται αύριο Παρασκευή 10 Νοεμβρίου για το επιβατικό κοινό τις πρωινές ώρες, ειδικά για όσους χρειάζονται το μετρό για να πάνε στη δουλειά τους και για όσους φοιτητές πρέπει να παρακολουθήσουν νωρίς μαθήματα στη σχολή.

Οι εργαζόμενοι του μετρό λοιπόν για ακόμη μια φορά προχωρούν σε στάση εργασίας. Οι συρμοί θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00.

Τα κακά μαντάτα βέβαια δεν σταματούν εδώ, αφού το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό ανακοίνωσε επίσης 24ωρη απεργία για την ερχόμενη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

Το σωματείο καταγγέλλει «την αδιαφορία που επιδεικνύει το υπουργείο Εργασίας, αλλά και στις άθλιες πρακτικές που εφαρμόζει η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ.».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των ηλεκτροδηγών:

«Το υπουργείο Εργασίας αν και διαβεβαίωνε στη συνάντησή μας, λίγες ημέρες πριν τη Δ.Ε.Θ., ότι θα μας απαντήσει άμεσα σχετικά με το αίτημά μας για την αναδρομική αναγνώριση των ασφαλιστικών εισφορών για την κατηγορία των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων, αντ’ αυτού ακόμα και μετά από την πραγματοποιηθείσα στάση εργασίας της προηγούμενης εβδομάδας εξακολουθεί να σιωπά».

Το σωματείο κατηγορεί επίσης τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ότι «σε μια άθλια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, βρήκε την ευκαιρία ακόμη μια φορά να προχωρήσει σε προαγωγές προσωπικού με πελατειακά-κομματικά κριτήρια».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET