SPILL THE TEA

H Hailey Bieber κατέληξε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού λόγω θρόμβωσης!

Οι γιατροί πιστεύουν ότι το επεισόδιο προκλήθηκε από κορωνοϊό.

Σε πιο χολιγουντιανά νέα, η Hailey Baldwin Bieber κατέληξε την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο έχοντας παρουσιάσει συμπτώματα εγκεφαλικού, περιγράφοντας την περιπέτεια αυτή ως τη χειρότερη που είχε μέχρι στιγμής στη ζωή της.

Ευτυχώς, τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ θετικά και γύρισε γρήγορα σπίτι της, εξηγώντας με λίγα λόγια τα όσα συνέβησαν μέσω Instagram story. Όπως ανέφερε:

Το πρωί της Πέμπτης καθόμουν για πρωινό με τον σύζυγό μου όταν άρχισα να έχω συμπτώματα παρόμοια με εγκεφαλικού, και οδηγήθηκα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί βρήκαν έναν πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου, ο οποίος προκάλεσε μια μικρή έλλειψη οξυγόνου, ωστόσο το σώμα μου κατάφερε να το ξεπεράσει από μόνο του και συνήλθα μέσα σε λίγες ώρες. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ήταν πολύ τρομακτική εμπειρία, στέλνοντας μήνυμα ευγνωμοσύνης στο προσωπικό του νοσοκομείου που τη φρόντισε, αλλά και στους φανς που της έστειλαν τη θετική τους ενέργεια.

Το περιστατικό ωστόσο θορύβησε τους γιατρούς που την ανέλαβαν, καθώς δήλωσαν πως το επεισόδιο επηρέασε τον τρόπο που το 25χρονο μοντέλο κινούνταν και πως τα συγκεκριμένα συμπτώματα είναι συνηθισμένα σε πολύ μεγαλύτερους ανθρώπους.

https://www.instagram.com/p/CZcjGZ9vKG_/

Ακόμη, πιστεύουν πως το περιστατικό σχετίζεται με τον κορωνοϊό, καθώς πριν από μερικές εβδομάδας είχε νοσήσει o Justin Bieber, πράγμα που τον ανάγκασε να ακυρώσει ημερομηνίες συναυλιών από το Justice World Tour. Η ακριβής αιτία όμως που προκάλεσε θρόμβο στη Hailey δεν έχει βρεθεί ακόμα και οι γιατροί θα συνεχίσουν να την αναζητούν μέχρι να πάρουν τις επιθυμητές απαντήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET