ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται η σειρά μας – Αρχές Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους 18-29!

Κι ένας λαμπερός Αύγουστος αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.

Neopolis Team

27 Μαΐου, 2021

Από την αρχή της ανακοίνωσης των εμβολίων ξέραμε ότι τα νιάτα θα είμαστε και οι τελευταίοι που θα μπορέσουμε να βγούμε ελεύθεροι και ξέγνοιαστοι έξω (έχει και η ηλικία μας τα αρνητικά της), οπότε ήμασταν ψυχικά προετοιμασμένοι γι’ αυτήν την αναμονή.

Το πόσο πονάει όμως να βλέπουμε τους άλλους να ξεμπερδεύουν κι εμείς να συνεχίζουμε να κυκλοφορούμε με παραπάνω προσοχή και δεύτερες σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού μας, δεν περιγράφεται…

Ο Ιούνιος όμως είναι ο τυχερός μας μήνας, με την πλατφόρμα για τις ηλικίες 18-29 να ανοίγει επιτέλους και το καλοκαιράκι να προβλέπεται πολύ πιο ανέμελο από το βαρύ χειμώνα που πέρασε (με τα χίλια ζόρια). Σύντομα θα δηλώνουμε κι εμείς εμβολιασμένοι (και τσιπαρισμένοι για κάποιους), ενώ μαζί με εμάς θα κλείσει και ο σημαντικότερος κύκλος εμβολιασμών. Take that Covid!

Συγκεκριμένα όμως, όπως δήλωσε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, αρχές καλοκαιριού αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την ηλικιακή αυτή ομάδα, ενώ αναφορικά με τη διαδικασία μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 5 εκατομμύρια εμβόλια στη χώρα, με 127.000 άτομα της ηλικιακής ομάδας των 35-39 να έχουν ήδη κλείσει το ραντεβού τους.

Ο ίδιος υπενθύμισε ακόμα ότι το Σάββατο οι πολίτες 30-34 ετών, μπορούν να κλείνουν ραντεβού για να εμβολιαστούν με όλα τα εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson).

Τέλος, μίλησε και για ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί τελευταία, με άτομα να αλλάζουν ταχυδρομικό κώδικα και να μεταβαίνουν στα ελληνικά νησιά προκειμένου να εμβολιαστούν γρηγορότερα. Ο Υφυπουργός δηλώνει ότι πρόκειται για μικρό αριθμό ανθρώπων που το κάνουν, ενώ τονίζει ότι δεν υπάρχει λόγος να μπαίνει κανείς σε αυτή τη διαδικασία, αφού σε λίγες μέρες θα μπορούν να εμβολιαστούν όλοι με όλα τα εμβόλια.

Ανυπομονούμε λοιπόν να πάρουμε σειρά και να ξαναζήσουμε σαν… κανονική νεολαία!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET