ΕΛΛΑΔΑ

Στο Ίδρυμα Νιάρχος θα πραγματοποιήσει την ομιλία του ο Ομπάμα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα καταφθάνει στην Αθήνα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιήσει την επίσημη ομιλία του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σύμφωνα με την τελευταία ανεπίσημη μεν ενημέρωση. Η ασφάλεια του πρώην Προέδρου της Αμερικής έκρινε πως ο χώρος της Πνύκας που ήταν αρχικά ο πρώτος χώρος που επιλέχθηκε, δεν είναι […]

Default avatar

Guest Author

12 Νοεμβρίου, 2016

Ο Μπαράκ Ομπάμα καταφθάνει στην Αθήνα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιήσει την επίσημη ομιλία του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σύμφωνα με την τελευταία ανεπίσημη μεν ενημέρωση.

Η ασφάλεια του πρώην Προέδρου της Αμερικής έκρινε πως ο χώρος της Πνύκας που ήταν αρχικά ο πρώτος χώρος που επιλέχθηκε, δεν είναι ασφαλής σε αντίθεση με το εξαιρετικό και μοντέρνό Ίδρυμα Νιάρχος που παρουσιάζεται αρκετά φιλόξενο και ασφαλές.

Πρέπει να σημειωθεί πως ήδη από τις προηγούμενες μέρες εξετάζονται με υψίστη προσοχή όλα τα σημεία που θα μεταβιβεί ο Αμερικανός εν όψει και της τρομοκρατικής ενέργειας που σημειώθηκε στην γαλλική πρεβεία.

Καταληκτικά, επισημαίνεται πως ο Ομπάμα την Τετάρτη 16 Νοεμρίου θα επισκεφθεί την Ακρόπολη, στην συνέχεια θα μεταβεί στο Μαξίμου όπου θα συνομιλήσει με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τέλος στο Προεδρικό Μέγαρο ώστε να συναντήσει το Προκόπη Παυλόπουλο να συζητήσουν αλλά και να γευματίσουν στο δείπνο που οργανώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Μπαράκ Ομπάμα.

Συνολικά, τονίζεται πως τα θέματα που θα συζητηθούν θα επικεντρωθούν στις αμερικανικές εκλογές αλλά και στην ελληνική κρίση αφού ο Ομπάμα τάσσεται και πρακτικά υπέρ της ελάφρυνσης του χρέους.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET