SPILL THE TEA

Η Σαλαγκούδη είχε παίξει σε βίντεο κλιπ του Πλούταρχου κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα!

Να προετοιμαστούμε ότι θα τη βλέπουμε παντού από εδώ και πέρα;

Την ησυχία μας θέλουμε και δεν τη βρίσκουμε οι άνθρωποι…

Η Ανθή Σαλαγκούδη, ακόμα και μετά από τόσες εβδομάδες που έχει αποχωρήσει από το Survivor, συνεχίζει να μας απασχολεί όσο κι αν δεν το θέλουμε. Κατ’ αρχάς, η γνωστή πλέον παρουσιάστρια – δημοσιογράφος έχει βρεθεί καλεσμένη σε πολλά τηλεοπτικά πάνελ το τελευταίο διάστημα, αφού κακά τα ψέματα, ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες του παιχνιδιού.

Η άποψή της – σε περίπτωση που αναρωτιέστε – σχετικά με το παιχνίδι σαφώς και δεν έχει αλλάξει, καθώς ακόμα και αν παραδέχεται ότι δεν ήταν καλή αγωνιστικά, θεωρεί ότι με περισσότερη στήριξη από την ομάδα θα είχε μεγαλύτερη απόδοση. Κύριο παράπονό της βέβαια, παραμένει η, άδικη κατά τη γνώμη της, αναφορά στον πατέρα της και τον ρόλο του στην παραμονή της στο παιχνίδι. Πονηρή είναι (α ρε Soula Glamourous).

Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν και πλέον έχουμε πιο φρέσκους λόγους να την κρατάμε στην επικαιρότητα και είναι η συμμετοχή της σε video clip. Ναι ναι, καλά διάβασες!

Εσύ το ήξερες ότι ο Γιάννης Πλούταρχος γνώριζε την ύπαρξη της Ανθής πολύ πριν τη μάθει η μισή (μην πω ολόκληρη) Ελλάδα;

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια – δημοσιογράφος έχει πρωταγωνιστήσει σε video clip του Γιάννη Πλούταρχου, στο τραγούδι «Καρδιά μου Αλήτισσα», παίζοντας τη μοιραία αυτή γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα όλων και φυσικά και του ίδιου του τραγουδιστή.

Μια αιθέρια παρουσία, την οποία ωστόσο θυμόμαστε στα χειρότερά της μες στο Survivor και δυσκολευόμαστε να μπούμε στο mood του τραγουδιού. Το περπάτημα τύπου αργή και θηλυκή κίνηση, να πούμε ότι το έχει στο τσεπάκι της πάντως, πράγμα που το απέδειξε και στο παιχνίδι πολλές φορές. Ακόμα και στους στίβους μάχης…

Για να πούμε και τα καλά όμως, φτιαγμένη έχει έναν άλλον αέρα που της πάει πολύ. 

Επιπλέον, γι’ αυτούς τους λίγους που αναρωτιούνται ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Ανθής Σαλαγκούδη και γενικότερα αν πρόκειται να την ξαναδούμε στην τηλεόραση, έχω να παραθέσω κάποιες πληροφορίες.

Έχει αναφερθεί ότι η Ανθή είχε κάνει επαγγελματικές συζητήσεις με τον Ατζούν για μία εκπομπή, με παρουσιάστρια την ίδια προφανώς, η οποία θα προβληθεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Παρόλα αυτά, δεν έχει ειπωθεί τίποτα περαιτέρω, πόσο μάλλον επίσημο, κι εμείς απλά αναρωτιόμαστε αν ο Ατζούν το σκέφτηκε καλά πριν το προτείνει.

Σε αυτό το σημείο να επισημάνω ότι η Ανθή τονίζει συνεχώς στις συνεντεύξεις της, ότι σε περίπτωση που της προταθεί κάτι τηλεοπτικά και της αρέσει το concept, θα ήθελε πάρα πολύ να το κάνει. Who knows τι θα δουν τα ματάκια μας τους ερχόμενους μήνες;! Άβυσσος η ψυχή των παραγωγών!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET