ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η Αντζελίνα Τζολί γίνεται καθηγήτρια στο London School of Economics!

Μετά από το διαζύγιο της, η Τζολί, προβαίνει σε ακόμα μία τολμηρή κίνηση. Η γνωστή ηθοποιός, αλλά και Πρέσβειρα Ειρήνης ετοιμάζεται να διανύσει ακαδημαϊκή καριέρα, αναλαμβάνοντας καθήκοντα καθηγήτριας στο London School of Economics. To περιοδικό People αναφέρει σε δημοσίευμα του, ότι η Αντζελίνα Τζολί θα διατελέσει επισκέπτρια καθηγήτρια στον τομέα της Ειρήνης, της Ασφάλειας και […]

Default avatar

Guest Author

27 Σεπτεμβρίου, 2016

Μετά από το διαζύγιο της, η Τζολί, προβαίνει σε ακόμα μία τολμηρή κίνηση. Η γνωστή ηθοποιός, αλλά και Πρέσβειρα Ειρήνης ετοιμάζεται να διανύσει ακαδημαϊκή καριέρα, αναλαμβάνοντας καθήκοντα καθηγήτριας στο London School of Economics.

To περιοδικό People αναφέρει σε δημοσίευμα του, ότι η Αντζελίνα Τζολί θα διατελέσει επισκέπτρια καθηγήτρια στον τομέα της Ειρήνης, της Ασφάλειας και της Γυναίκας. Θα ξεκινήσει τη διδασκαλίας της από τον Σεπτέμβριο του 2017, ενώ το Πανεπιστήμιο δέχεται ήδη αιτήσεις για το τμήμα της.

Θα συμμετέχει ενεργά σε εργαστήρια, διαλέξεις και επιστημονικές έρευνες, καθώς και σε δημόσια συνέδρια με θέμα το επιστημονικό πεδίο που θα ενταχθεί.

Το σχολείο του Κέντρου για τις Γυναίκες, την Ασφάλεια και την Ειρήνη δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της celebrity και του πρώην Υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας, Ουίλιαμ Χέιγκ, με σκοπό να αποτραπούν οι σεξουαλικές κακοποιήσεις στις συρράξεις.

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί ότι, εκτός από το LSE, η Τζολί θα διδάξει και στο πανεπιστήμιο της Χάγης και στο Ινστιτούτο Georgetown.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET