Γέννησε η Beyoncé τα δίδυμα; Ένα tweet του πατέρα της, επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός!


Αφού ήρθε κι η επιβεβαίωση, είμαστε πλέον σίγουροι. Αναφέρομαι φυσικά στην Μπιγιονσέ και στα δίδυμά της, αφού ο πατέρας της Μάθιου Νόουλς, επιβεβαίωσε ότι γεννήθηκαν!

Καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσε να δεχτεί ο μπαμπάς της Μπιγιόνσε, αφού εκτός από τη μέρα της Γιορτής του Πατέρα, γιόρτασε και τα δύο εγγονάκια του. Χρησιμοποίησε το Twitter και με μία ανάρτηση γεμάτη χρωματιστά μπαλόνια, μας επιβεβαίωσε ότι τα δίδυμα γεννήθηκαν.

Το μόνο που ξέρουμε βέβαια είναι ότι τα μωρά γεννήθηκαν. Από εκεί και πέρα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ούτε το φύλο τους, αλλά ούτε και τα ονόματά τους. Δε μένει παρά να το μάθουμε μια και καλή δια στόματος της Μπιγιόνσε φυσικά για να γιορτάσουμε τα χαρμόσυνα νέα.

Σύμφωνα με το TMZ, η Μπιγιόνσε βρίσκεται στο νοσοκομείο και ξεκουράζεται προς το παρόν γι' αυτό και δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση. Αν οι φήμες είναι όντως σωστές και τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 12 Ιουνίου, τότε η ημερομηνία αυτή είναι σημαντική καθώς πολλές άλλες μεγάλες προσωπικότητες και διασημότητες των ΗΠΑ έχουν γενέθλια την ίδια μέρα (η κόρη της Μέριλ Στριπ, η Αντριάνα Λίμα, ο Τζορτς Μπους ο Πρεσβύτερος).

Άντε και να σας ζήσουν!

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Neopolis Team