ΕΛΛΑΔΑ

Προχωρά ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στη Θεσσαλονίκη | Άγνωστο τι θα γίνει στην Αθήνα!

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων έχει μπει για τα καλά η Θεσσαλονίκη. Ο στολισμός στην πλατεία Αριστοτέλους ξεκίνησε και το φυσικό έλατο 20 μέτρων, έχει ήδη στηθεί. Μέχρι τέλος του μήνα θα είναι όλα έτοιμα για την εκδήλωση έναρξης της εορταστικού περιόδου. Το έλατο που εξασφάλισε ο δήμος από το Πανεπιστημιακό Δάσος Ταξιάρχη μέσα στις επόμενες δύο […]

Neopolis Team

22 Νοεμβρίου, 2017

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων έχει μπει για τα καλά η Θεσσαλονίκη. Ο στολισμός στην πλατεία Αριστοτέλους ξεκίνησε και το φυσικό έλατο 20 μέτρων, έχει ήδη στηθεί. Μέχρι τέλος του μήνα θα είναι όλα έτοιμα για την εκδήλωση έναρξης της εορταστικού περιόδου.

Το έλατο που εξασφάλισε ο δήμος από το Πανεπιστημιακό Δάσος Ταξιάρχη μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα στολιστεί με τα 14.000 led φωτάκια και η φωταγώγησή του θα γίνει το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου. Για την μεγάλη γιορτή στην πλατεία Αριστοτέλους θα ανέβουν στην σκηνή οι Onirama, ενώ στην αλλαγή του χρόνου οι Imam Baildi.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από το έλατο, θα στηθούν το χωριό με το σπίτι του Άι Βασίλη, ξύλινα σπιτάκια με δημιουργικά εργαστήρια, καρουζέλ, τρενάκι για όλους και ειδικά στεγασμένος χώρος αφιερωμένος στην «Εποχή των Παγετώνων» με πρωταγωνιστές θηλαστικά της παλαιολιθικής εποχής, όπως ένα μαμούθ, ενας τριχωτός ρινόκερος, μια αρκούδα των σπηλαίων και ένα γιγάντιο ελάφι που θα αντιλαμβάνονται ήχους.

Όσον αφορά την Αθήνα, ακόμα δεν έχει γνωστός ο χριστουγεννιάτικος στολιμός της πλατείας Συντάγματος, αλλά δεν περίμενουμε ούτε φέτος κάτι συνταρακτικό. Τα φωτάκια που στολίζουν τα δέντρα της πλατείας θα είναι τα ίδια όπως όλες τις προηγούμενες χρονιές (εκτός απροόπτου), ενώ είναι άγνωστο αν θα τοποθετηθεί φέτος καράβι ή δέντρο.

Βέβαια η πρωτεύουσα θα βάλει τα γιορτινά της μετά τις 6 Δεκεμβρίου για ευνόητους λόγους!

Πέρισυ πάντως είχαμε το καράβι και μία αποτυχημένη ρόδα που δε λειτούργησε ποτέ…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

TECH NEWS

HUAWEI P60 Pro και Watch Ultimate: Έρχονται σύντομα στην Ευρώπη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET