ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για δίμηνη απασχόληση 250 φοιτητών στην ΕΥΔΑΠ, εννοείται με μισθό!

Αν τα σχέδιά σου για το καλοκαίρι δεν περιλαμβάνουν διακοπές σε κάποιο ειδυλλιακό νησί η χαλάρωση και ξεκούραση στο εξοχικό, τότε ίσως η ακόλουθη ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ να σε ενδιαφέρει. Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν είναι όλοι fan της παραλίας και της διασκέδασης, οπότε τι καλύτερο απ’ το να αξιοποιήσει κάποιος τις δεξιότητες του; […]

Neopolis Team

19 Ιουνίου, 2019

Αν τα σχέδιά σου για το καλοκαίρι δεν περιλαμβάνουν διακοπές σε κάποιο ειδυλλιακό νησί η χαλάρωση και ξεκούραση στο εξοχικό, τότε ίσως η ακόλουθη ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ να σε ενδιαφέρει.

Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν είναι όλοι fan της παραλίας και της διασκέδασης, οπότε τι καλύτερο απ’ το να αξιοποιήσει κάποιος τις δεξιότητες του;

Που λέτε παιδιά, στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας και κοινωνικής πολιτικής, η ΕΥΔΑΠ θα απασχολήσει κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 250 φοιτητές και φοιτήτριες (προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς), με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και εργασιακής εμπειρίας σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας.

Πρόκειται για τις εξής θέσεις:

1. Τεχνικές Ειδικότητες : 80 φοιτητές/τριες
(Μηχανικοί διαφόρων ειδικοτήτων: Πολιτικοί, Μηχανολόγοι, Ηλεκτρολόγοι, Χημικοί, Ηλεκτρονικοί, Αρχιτέκτονες, Τοπογράφοι και άλλες συναφείς ειδικότητες)

2. Θετικών Επιστημών : 20 φοιτητές/τριες
(Χημικοί, Βιολόγοι, Στατιστικοί, Γεωλόγοι, Περιβάλλοντος, Γεωγράφοι και άλλες συναφείς ειδικότητες)

3. Οικονομικών Επιστημών: 20 φοιτητές/τριες
(Marketing, Εφοδιαστικής Αλυσίδας και άλλες συναφείς ειδικότητες)

4. Διοικητικών Επιστημών : 53 φοιτητές/τριες
(Διοίκηση Επιχ/σεων, Δημόσια Διοίκηση, Πολιτικών Επιστημών και άλλες συναφείς ειδικότητες)

5. Πληροφορικής : 25 φοιτητές/τριες

6. Νομικών Επιστημών: 7 φοιτητές/τριες

7. Επιστημών Υγείας : 5 φοιτητές/τριες

8. Θεωρητικών Επιστημών & Λοιπών Επιστημών: 40 φοιτητές/τριες
(Κοινωνικών Επιστημών, Μ.Μ.Ε., Βιβλιοθηκονομίας και άλλες ειδικότητες που δεν υπάγονται στις ανωτέρω επτά (7) ειδικότητες)

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν μόνον ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (www.eydap.gr), επιλέγοντας μόνο μία κατηγορία από τις παραπάνω οκτώ κατηγορίες, από τη Τετάρτη 19.06.2019 έως και τη Δευτέρα 24.06.2019, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι επιλεγέντες φοιτητές/τριες κατά το έτος 2018.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων των ενδιαφερομένων φοιτητών/τριών, ανά γνωστικό αντικείμενο, υπερβαίνει τον ως άνω ορισθέντα αριθμό, η επιλογή θα γίνει μετά από διενέργεια δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης ενώπιον Συμβολαιογράφου, παρουσία της Επιτροπής που έχει ορισθεί με την ως άνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την Τρίτη 25.06.2019 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκπαιδευτικών εκδηλώσεων της Εταιρείας, Ωρωπού 156 στο Γαλάτσι.

Οι φοιτητές/τριες που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν από την Υπηρεσία Προσωπικού για τις ημερομηνίες προσέλευσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας απαραίτητα πρόσφατη βεβαίωση  σπουδών (τελευταίου διμήνου) από τη Σχολή της φοίτησής τους.

Εδώ μπορείς να κάνεις την αίτησή σου ηλεκτρονικά.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στην Πληροφορική Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στη Χημεία Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στα Λατινικά Προσανατολισμού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET