SPILL THE TEA

VMA: Άλλο ένα σκηνικό πολιτισμού, με τον Αρσενάκο να σπρώχνει άτομο που χαλούσε το πλάνο!

Καθόλου τοξικό το κλίμα στα χθεσινά βραβεία γενικά...

Neopolis Team

23 Ιουνίου, 2022

Καθόλου καλά δεν πήγε το χθεσινό και ο καυγάς μεταξύ Light-Snik δεν είναι ο μοναδικός λόγος. Γενικά, η βραδιά δεν ήταν αφιερωμένη στη μουσική και τα βραβεία όπως νομίζαμε, αλλά στις χειρονομίες, την αγένεια και τον ναρκισσισμό. Ψάχνουμε το λόγο να κάτσουμε να την παρακολουθήσουμε την άλλη Παρασκευή και δε βρίσκουμε…

Το δεύτερο χτύπημα (όχι τόσο κυριολεκτικό αυτή τη φορά) ήρθε κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης νικητή, με μία κάμερα να τραβάει την Josephine και τον Γιώργο Αρσενάκο, συνιδρυτή της δισκογραφικής Panik Records. Πάνω στον πρόωρο πανηγυρισμό τους λοιπόν (δεν υπονοούμε τίποτα, ιδέα σας) σπρώχνουν έναν από τους εθελοντές, όπως φαίνεται από τη σακούλα με τρόφιμα και νερά που κρατούσε, γιατί τους χαλούσε το πλάνο. Στο οποίο, σύμφωνα και με παρατηρήσεις των τουιτεράδων, κάποιοι πάλεψαν πολύ για να μπουν. Ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε, παραθέτουμε απλά θεωρίες του διαδικτύου. 

Φαντάζομαι δε σας ενοχλεί να φάτε ένα μικρό σπόιλ, ε; Είναι το λιγότερο μέσα στο γενικότερο φιάσκο άλλωστε. Στην κατηγορία «Καλύτερο pop» λοιπόν, μία από τους υποψήφιους ήταν η τραγουδίστρια του «Κύμα μου», Josephine, που αποδείχθηκε τελικά και η νικήτρια. Κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, μία κάμερα είχε εστιάσει στην ίδια και τους συνεργάτες της, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε από το να φερθούν με τον πιο ντροπιαστικό τρόπο σε ένα άλλο άτομο. Βασικά, εξαιτίας της κάμερας το έκαναν, γιατί τους έκλεβε τη λάμψη.

Τα χθεσινά βραβεία γενικά ήταν μια αποτυχία στο σύνολο, αλλά και μια επιτυχημένη αποκάλυψη του τι συμβαίνει σε αυτό το χώρο. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα προφανώς, ωστόσο άλλο να βλέπεις μεγάλα ονόματα που έβαλες εσύ ψηλά τιμώντας την τέχνη τους, να βγάζουν έτσι απλά το χειρότερό τους εαυτό μπροστά στις κάμερες. Δε θέλουμε να βλέπουμε τέτοια πρόσωπα να βραβεύονται στις γιορτές μουσικής. Θέλουμε να βλέπουμε καλλιτέχνες που εμπνέουν με την τέχνη τους αλλά και με την προσωπικότητά τους.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET