ΕΛΛΑΔΑ

Τύπος στην Κατερίνη στολίζει το αυτοκίνητό του, αυτό θα πει αληθινός φαν των Χριστουγέννων!

Να του δώσουμε ένα βραβείο χριστουγεννιάτικου στολισμού;

Neopolis Team

6 Δεκεμβρίου, 2019

Κι εκεί που νομίζαμε ότι εμείς έχουμε φτάσει σε τερματικό επίπεδο την αγάπη μας για τα Χριστούγεννα και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά, στολίζοντας από νωρίς τον Νοέμβριο και ακούγοντας γιορτινά τραγούδια από ακόμη νωρίτερα, μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχουν και πιο σκληροπυρηνικοί φανς από εμάς.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά σε περίπτωση που θεωρείτε ότι σας έχουμε πρήξει με τα Χριστούγεννα, να ξέρετε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ «χειρότερα». 

Θα παραμείνουμε λοιπόν εμείς στα δικά μας, στην αντίστροφη μέτρηση των ημερών για παράδειγμα (19, για να μην ξεχνιόμαστε) και θα μιλήσουμε λίγο για τον τύπο στην Κατερίνη, που αποφάσισε να το πάει πολλά βήματα παραπέρα. Βασικά, το τερμάτισε, εντελώς και τελείως!

Βλέπετε, αφού πιθανότατα στόλισε σπίτι και αυλή (μπορεί και όχι, αυτό δεν το γνωρίζουμε), σκέφτηκε πως θα ήταν φοβερή ιδέα τα λαμπάκια που ξέμειναν, να μη γυρίσουν πίσω στην αποθήκη, αλλά να βρουν κι αυτά τον σκοπό τους για τις φετινές γιορτές, στολίζοντας το αυτοκίνητό του. Και γιατί όχι δηλαδή;

Εντωμεταξύ προσέξτε, δε μιλάμε για απλά λαμπάκια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Voria.gr, το στολισμένο αυτοκίνητο βρέθηκε κοντά σε παραλία της Κατερίνης με λαμπάκια που έπαιζαν ρυθμικά. Φανταστείτε δηλαδή να βάλει και μουσική. Εύκολα στήνει παρτάκι! Αλλά ακόμα κι έτσι, καταφέρνει να τραβάει τα βλέμματα περαστικών και γειτόνων, καθώς μιλάμε για μια πρωτότυπη κίνηση, που εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί. Σίγουρα όμως, παίρνουμε ιδέες για του χρόνου.

Απλά υπέροχος!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET