fbpx

Τύπος φρικάρει όταν βρίσκει κουτί με τρίχες και πράγματά του, στην ντουλάπα της κοπέλας του!


Το οτι έχετε δει μία από τις πιο εθιστικές σειρές του Netflix, περί «You» ο λόγος, το θεωρούμε ψιλοδεδομένο. Ήταν τέτοια η τρέλα που επικράτησε από τις πρώτες κιόλας ημέρες που η σειρά έγινε διαθέσιμη στη δημοφιλή πλατφόρμα, που εξελίχθηκε σε talk of the town με συνοπτικές διαδικασίες.

Πολλοί άλλωστε, ταυτίστηκαν με τη σχέση του Joe και της Beck, βλέποντας στο εν λόγω ζευγάρι κάποιες από τις δικές τους, προσωπικές εμπειρίες. Οκ, δεν μπλέκουμε καθημερινά με serial killers, ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου ο/η σύντροφός μας ξεπερνάει τα όρια του πάθους και του έρωτα κι αγγίζει αυτά της ψυχοπάθειας. Όπως ακριβώς κι ο Joe…

Θυμάστε που λέτε, τον πρωταγωνιστή της σειράς να συγκεντρώνει σε ένα κουτί τα προσωπικά αντικείμενα της Beck; Κινητό, εσώρουχα, ημερολόγια κλπ… Να λοιπόν, που αποδεικνύεται πως τίποτα από αυτά δε βρίσκεται μονάχα στη σφαίρα της φαντασίας, αλλά επεκτείνεται και στην πραγματική μας ζωή. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ένας τύπος που στράφηκε για βοήθεια στο Reddit, όταν βρήκε ένα αντίστοιχο κουτί με τα δικά του προσωπικά αντικείμενα, στην κατοχή της κοπέλας του.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

Είμαστε μαζί λίγο περισσότερο από έναν χρόνο και δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ σοβαρά θέματα στη σχέση μας, πέρα από ασήμαντες διαφωνίες τις οποίες επιλύαμε πολύ εύκολα επί τόπου. Μέχρι πρόσφατα μάλιστα, δεν είχα παρατηρήσει τίποτα παράξενο στη συμπεριφορά της.

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, έφυγε για να πάει στη σχολή και να παρακολουθήσει τα μαθήματά της, αφήνοντάς με μόνο μου στο δωμάτιό της. Η αλήθεια είναι, πως μέχρι εκείνη την ημέρα δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τα πράγματά της.

Πάνω στη βαρεμάρα της στιγμής όμως, ήθελα να δω τι κρατάει στο δωμάτιό της. Κι έτσι, βρήκα ένα κουτί.

Μόλις το άνοιξα, βρήκα διάφορα προσωπικά μου αντικείμενα. Κάλτσες τις οποίες μου είχε πάρει, μία οδοντόβουρτσα που νόμιζα πως είχα χάσει στις διακοπές μας, μία τούφα μαλλιά (από την βούρτσα μου, υποθέτω), καθώς κι αποδείξεις που είχε αρπάξει από το πορτοφόλι μου.

Εντόπισα ακόμη και άδεια περιτυλίγματα φαγητών που είχα καταναλώσει, ένα γυάλινο κουτάκι που δεν αναγνώρισα, έναν φορτιστή κινητού, ένα μισοτελειωμένο σαπούνι, μποξεράκια, μασημένη τσίχλα, ακόμα και χρησιμοποιημένα έμπλαστρα, ένας Θεός ξέρει από πότε…

Ο τύπος κάνει λόγο ακόμη και για χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, ενώ βρήκε και διάφορα ακόμη μικροπράγματα, τα οποία δε θυμάται πλέον, μιας κι έχουν περάσει κάποιες μέρες και πάνω στην ένταση της στιγμής, απλά τα έβαλε πίσω στο κουτί και τα άφησε όλα όπως ήταν.

Καταλήγει μάλιστα:

Μέχρι στιγμής, δεν ξέρει πως βρήκα το κουτί. Δε θέλω να τη ρωτήσω σχετικά, γιατί θα χρειαστεί να παραδεχτώ οτι έψαχνα τα πράγματά της. Από την άλλη όμως, τι υποτίθεται πώς πρέπει να κάνω; Την αγαπώ πολύ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχω τρομοκρατηθεί λίγο.

Η αλήθεια είναι πως δε θέλουμε να μπαίνουμε στις σχέσεις των άλλων, στην τελική, ο καθένας με τα βίτσια του… Ωστόσο, από την πλευρά μας φίλε μου, η συμβουλή είναι μία και πολύ απλή: Τρέξε μακριά. Στην ανάγκη, άλλαξε και Πανεπιστήμιο!!!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET