ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό με θύμα έναν 24χρονο φοιτητή!

Την τελευταία του πνοή άφησε 24χρονος οδηγός μηχανής, τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά από τροχαίο στον Κηφισό όταν παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό φορτηγού, του οποίου τα στοιχεία παραμένουν έως τώρα άγνωστα, καθώς μετά το ατύχημα εγκατέλειψε το νεαρό θύμα στην άσφαλτο. Οι πληροφορίες που γνωρίζει η τροχαία μέχρι στιγμής είναι πως το θανάσιμο περιστατικό σημειώθηκε […]

Neopolis Team

11 Νοεμβρίου, 2015

Την τελευταία του πνοή άφησε 24χρονος οδηγός μηχανής, τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά από τροχαίο στον Κηφισό όταν παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό φορτηγού, του οποίου τα στοιχεία παραμένουν έως τώρα άγνωστα, καθώς μετά το ατύχημα εγκατέλειψε το νεαρό θύμα στην άσφαλτο.

Οι πληροφορίες που γνωρίζει η τροχαία μέχρι στιγμής είναι πως το θανάσιμο περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 01.30 με 02:00 τα ξημερώματα, όταν το φορτηγό χρώματος κόκκινου παρέσυρε και σκότωσε τον 24χρονο φοιτητή που επέβαινε στη μηχανή. Το δυστύχημα έγινε επί της Λεωφόρου Κηφισού 44, στο ρεύμα ανόδου προς Λαμία με το φορτηγό να εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με την Τροχαία, από τη σύγκρουση ο άτυχος φοιτητής εκτινάχθηκε σε απόσταση δεκάδων μέτρων και τραυματίστηκε θανάσιμα στην σπονδυλική στήλη.

Οι αστυνομικές Αρχές προχωρούν σε έρευνες προκειμένου να εντοπισθεί ο οδηγός του φορτηγού και παρακαλούν όποιος έχει δει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Όχι ότι μεγαλώσαμε, αλλά η «Τζίνι» από το Χάρι Πότερ γέννησε το πρώτο της παιδί!

ΕΛΛΑΔΑ

Top πελάτες στα ZARA οι Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού – Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαδικασία!

TECH NEWS

Πέντε λειτουργίες του iPhone που αγνοούσες μέχρι σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET