Έρευνες λένε

1 στους 10 θεωρεί ότι το να φάει η σχέση τους McDonald’s χωρίς αυτούς είναι ίδιο με κέρατο!

Εσχάτη προδοσία!

Και μόνο που είδες αυτό το άρθρο να περνάει από μπροστά σου, βάζω στοίχημα ότι ήδη έχεις λιγουρευτεί ένα μπεργκεράκι, μία μεγάλη μερίδα πατάτες, αναψυκτικό και… οκ σταματάω.

Όλοι ξέρουμε ότι τα McDonald’s είναι one love, όμως τα ‘χετε κι εσείς τόσο ψηλά ώστε να φτάσετε στο σημείο να πείτε στο/στη σύντροφό σας πως πρέπει να μιλήσετε σοβαρά και στη συνέχεια να του πατήσετε έναν ωραιότατο χωρισμό που θα τον θυμάται για πάντα, επειδή έκανε το λάθος να φάει Mac χωρίς εσάς; Ρωτάω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη γύρω μας και μάλιστα σε σημαντικό βαθμό. 

Στη σύγχρονη εποχή γενικότερα έχουν μπει νέοι λόγοι χωρισμού ανάμεσα στα ζευγάρια, όπως π.χ η παρακολούθηση του επόμενου επεισοδίου μιας σειράς χωρίς το άλλο σου μισό. Γι’ αυτό μάλλον λένε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις απειλούνται από παντού πια.

Μία πολύ σημαντική απειλή, λοιπόν, είναι και τα McDonald’s, τα οποία άμα κάνεις το λάθος να απολαύσεις κρυφά από το ταίρι σου, πιθανόν να δεις την πόρτα της εξόδου.

Και για να μιλήσουμε με αριθμούς, κάτι παραπάνω από 1 στους 10 θεωρεί την παραπάνω προδοσία ισάξια με αυτή της απιστίας, οπότε επιβάλλεται και ισάξια μεταχείριση: Thank you, next.

Γενικότερα όμως, κρίνοντας από τα στατιστικά που έδειξε έρευνα, το εν λόγω fast food έχει πολύ υψηλή θέση στις ζωές μας, ψηλότερη κι από πράγματα που δε θα περιμέναμε ότι κοτομπουκιές με πατάτες τηγανισμένες στο ίδιο λάδι επί 20 φορές θα μπορούσαν να ξεπεράσουν. Αλλά εδώ είμαστε, να μαθαίνουμε. 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε σε 1.000 φανς της αλυσίδας, 1 στους 20 δήλωσαν απελπισμένοι να φάνε McDonald’s ύστερα από τόσο καιρό καραντίνας, ενώ επίσης δε θα δίσταζαν να χωρίσουν αν μάθαιναν πως ο/η σύντροφός τους πήγε μόνος/η του/της στα κρυφά. Μιλάμε για μεγάλη αφοσίωση (ως προς τα Mc, όχι τη σχέση), την οποία επιβεβαιώνουν κι εκείνοι (1 στους 5) που παραδέχτηκαν ότι η πρώτη μπουκιά Big Mac μετά το lockdown ήταν καλύτερη κι από αύξηση μισθού ή ακόμα και από προαγωγή στη δουλειά (16%). Δεν υιοθετώ.

Το ακόμα πιο ακραίο, ήταν η σύγκριση ενός γεύματος με το συναίσθημα της γέννησης του πρώτου παιδιού, πράγμα που έκανε το 16% των ερωτηθέντων. Ενώ το 13% είπε ότι είναι ακόμα καλύτερο από τη μέρα του γάμου τους. Κάποιοι δεν είναι και πολύ ικανοποιημένοι με τη ζωή τους.

Κάτι που εκπλήσσει επίσης πολύ, είναι πως 1 στους 5 δήλωσε πιο χαρούμενος με ένα Mac γεύμα απ’ ό,τι με το να κερδίσει η ομάδα του το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο. Μέχρι στιγμής ξέραμε ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι είχαν τις νίκες της ομάδας πιο πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο. Ακόμη, το 29% θα εγκατέλειπε ευχαρίστως την παρακολούθηση αθλητικών για έναν ολόκληρο χρόνο για χάρη ενός Big Mac.

Στα επίσης πολύ παράξενα, ένα 46% προτιμά να παρατήσει το ποτό και τα ξενύχτια παρά το αγαπημένο του μπέργκερ, ενώ το 10% είναι εντάξει με το να μείνει χωρίς κινητό.

Μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι πολύς κόσμος βάζει τα McDonald’s πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο στον κόσμο και να κλείσουμε, αλλά κουβέντα να γίνεται. Και τέλος πάντων, τα ‘χετε κι εσείς έτσι κορώνα στο κεφάλι σας;


cover

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET