ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Ήρθε η ώρα της Θεσσαλονίκης να το σκάσει από τα ίδια με το πιο επικό 3ΠΛΟ street parteeey!

Η εξεταστική έλαβε τέλος, οι ηλιόλουστες ημέρες που να θυμίζουν πραγματικά καλοκαίρι είναι εδώ, οι διακοπές που έκλεισες με την παρέα σου σε ελληνικό νησί έρχονται, επομένως δεν υπάρχουν λόγοι ούτε για κακή διάθεση, ούτε να αφήσεις την ρουτίνα να μπει με το έτσι θέλω στην καθημερινότητά σου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δε θα το […]

Δήμητρα Πραντάλου

29 Ιουνίου, 2018

Η εξεταστική έλαβε τέλος, οι ηλιόλουστες ημέρες που να θυμίζουν πραγματικά καλοκαίρι είναι εδώ, οι διακοπές που έκλεισες με την παρέα σου σε ελληνικό νησί έρχονται, επομένως δεν υπάρχουν λόγοι ούτε για κακή διάθεση, ούτε να αφήσεις την ρουτίνα να μπει με το έτσι θέλω στην καθημερινότητά σου.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά δε θα το επιτρέψουμε ούτε εμείς, αλλά ούτε και ο Μηλοκλέφτης.

Αν σε ρωτήσω ποια είναι η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη καλοκαίρι, τι θα μου πεις; Δίνω δύο σίγουρες απαντήσεις που πιστεύω πως θα μου έδινες. Η πρώτη είναι τα άφθονα μπάνια στις παραλίες (και όσα συνεπάγονται) και η δεύτερη τα parties. Ναι, εκείνα τα καλά οργανωμένα parties που σε βρίσκουν να χορεύεις μέχρι την ανατολή του ήλιου, χωρίς να έχεις στο μυαλό σου καμία σκοτούρα.

Άλλωστε, ο σκοπός είναι να το σκάσεις. Να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να αφήσεις πίσω σου ένα δύσκολο χειμώνα, να το σκάσεις βρε αδερφέ από τα ίδια και τα ίδια. Μιλάω μήπως στη ψυχούλα σου;

Αν ναι, τότε σου έχω ευχάριστα νέα και θέλω την πλήρη προσοχή σου, διότι μετά την 3ΠΛΗ παρτάρα του Μηλοκλέφτη στην Αθήνα, έρχεται η σειρά της Θεσσαλονίκης.

Αν είσαι λοιπόν από τη συμπρωτεύουσα (αχ, αχ όμορφη πόλη), ίσως και να έχεις πετύχει στους δρόμους της μια αλεπού που σε προ(σ)καλεί να το ΣΚΑΣΕΙΣ από τα ίδια. Αυτή η ασυμβίβαστη αλεπού έχει τη λύση στο πρόβλημα σου, αρκεί να ανακαλύψεις για πού το έχει βάλει.

Το challenge δεν είναι τόσο απλό όσο φαντάζεσαι όμως. Διότι η πονηρή αλεπού θα βρίσκεται όχι σε έναν, όχι σε δύο, αλλά σε τρεις δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τι νόμιζες; Ότι θα στο έκανε τόσο εύκολο;

Όταν τη βρεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την ακολουθήσεις, όπου θα σε μεταφέρει σε ένα 3ΠΛΟ street parteeey και σε μια μαγική καλοκαιρινή βραδιά με τα όλα της. Μουσική, χορός, χαμόγελα και άπειρος παγωμένος ΜΗΛΙΤΗΣ να σε δροσίζει.

Κατεβαίνεις δηλαδή Βαλαωρίτου, μπαίνεις στα στενά ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ; ΤΡΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Στην Στοά Μαλακοπή όπου θα έχει πολύ ντάπα ντούπα και χορό με beatboxers, street dancers και Djs sets. Από την άλλη, το parking της Βίκτωρος Ουγκώ θα ζωντανέψει πλήρως και θα μετατραπεί σε συναυλιακό χώρο, αφού στην σκηνή θα εμφανιστούν οι Gangsters of Love για ένα δυνατό live, αλλά και ο DJ Larry SKG. Και τέλος, στο στενό της Ερνέστου Εμπράρ, όπου και εκεί θα χαρείς ένα dj set με άφθονο Μηλίτη να ρέει.

Φυσικά δε θα λείπει και η μάσα, γιατί όσο να πεις θα χρειαστείς δυνάμεις για να συνεχίσεις τον χορό. Από δίπλα σου θα περνούν διαρκώς Roller Skaters που θα μοιράζουν μια τίμια και λαχταριστή σακούλα με KFC. Τα λιγουρεύεσαι από τώρα, ε;

Παράλληλα με όλα τα παραπάνω, οι Cirucs dayz θα περάσουν από όλα τα σημεία και θα μοιράσουν ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΙΚΕΣ κάλτσες. Δεν θα σου πω όμως παραπάνω γιατί θέλω να υπάρχει και μια κάποια έκπληξη.

 Έλα λοιπόν, γιατί την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 20.30, ο Μηλοκλέφτης ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για ένα επικό 3ΠΛΟ street parteeeyΣΚΑΣ’ ΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ και #FollowTheFox στα στενά της Βαλαωρίτου!

Το χρωστάς άλλωστε στον εαυτό σου…

 

DIGITAL

Είδαμε τι έψαξαν οι Έλληνες στο Google το 2023 και έχουμε κάποιες απορίες!

Έρευνες λένε

Το να περνάς πολλές ώρες στην κίνηση κάνει κακό στην ψυχική υγεία, επιβεβαιωμένο πλέον!

ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Vichy υποδέχεται τα Χριστούγεννα με τα πιο λαμπερά Xmas Pouches!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET