fbpx

Εμείς μια φορά το σκάσαμε απ’ τα ίδια και πίσω δε γυρνάμε! Θα ακολουθήσεις;


 

Δεν ξέρω αν φταίει που γεννήθηκα καλοκαίρι (Δίδυμος γαρ), αλλά αν με ρωτήσεις ποια είναι η αγαπημένη μου εποχή, φυσικά και θα πω αυτή που διανύουμε. Οκ, μπορεί η ζέστη τις περισσότερες φορές να μην υποφέρεται, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με τα καλοκαιρινά τα πάρτυ. Κι αν τώρα που είμαστε νιάτα γεμάτα από ενέργεια, δεν απολαύσουμε τη ζωή με ένα πάρτυ πέρα από τα συνηθισμένα, τότε πότε;

Όταν λοιπόν έμαθα ότι την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στο αγαπημένο κέντρο της Αθήνας (έρχεται και η σειρά της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 29/06), εκεί στα στενάκια του Ψυρρή, θα γινόταν όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία street parties ταυτόχρονα, δεν υπήρχε περίπτωση να τα έχανα.

Και ποιος άλλος θα μπορούσε να κρυβόταν πίσω από ένα τέτοιο 3ΠΛΟ street party; Προφανώς, ο Μηλοκλέφτης! 

Η ασυμβίβαστη αλεπού που έφερε τα πάνω κάτω με την απίθανη γεύση στο μηλίτη της, αποφάσισε να «σκάσει μύτη» γεμίζοντας τους δρόμους του Ψυρρή, μετατρέποντας τα parking και τα στενά στο κέντρο της Αθήνας σε stages.

Street Parteeey στου Ψυρρή λοιπόν και ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακό μου δυνατά. Διότι, όπως ξέρεις κι εσύ, μπορεί τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας να βγαίνει έντονα η κούραση, παράλληλα όμως, έχεις μια υπερένταση που νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ακόμα και να χορεύεις χωρίς να σε νοιάζει το παραμικρό, μέχρι όσο αντέξουν τα πόδια σου.

Αφού πέρασαν βασανιστικά οι μέρες, οι ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα και έφτασε η Παρασκευή, όλοι εδώ στο γραφείο ανυπομονούσαμε να φύγουμε.

Εγώ βέβαια πρώτη απ’όλους, αφού η υπομονή μού είναι εντελώς άγνωστη λέξη. Γι’ αυτό δεν ήταν δύσκολο να πείσω και τους υπόλοιπους, να το σκάσουμε από τη δουλειά νωρίτερα και να πάμε στην Αγ. Θέκλας ή στην Πιττάκη ή στην Παλλάδος, στην τριπλά παρτάρα του Μηλοκλέφτη anywayz. Τόσα σενάρια είχαμε σκεφτεί για τους λόγους που έκαναν την αλεπού να θέλει να το σκάσει από τα ίδια, να μην την ακολουθούσαμε για να μάθουμε δηλαδή;

Φτάνοντας, το δίλημματά μας ήταν πολλά και μεγάλα. Σε ποιον από τους τρεις δρόμους έπρεπε να πάμε πρώτα; Πόσο να καθόμασταν στο κάθε στενάκι για να μη χάσουμε τα happenings στα υπόλοιπα; Μήπως έπρεπε να χωριστούμε για να έχουμε ένα ζευγάρι μάτια παντού; Όχι, αυτή δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα. Τελικά βγάλαμε ένα πλάνο και ξεκινήσαμε πάνω-κάτω τις βόλτες στου Ψυρρή, πάντα με ένα δροσερό μηλίτη στο χέρι!

Όλοι ήταν εκεί!

Από τη μία, στο parking στην Αγίας Θέκλας, οι Chickn Band με την ιδιαίτερη μουσική τους και ο Dj Santoner Rpz με τα απίστευτα beats του, μας ξεσήκωναν και δεν υπήρχε στιγμή που να μη χορεύουμε. Από την άλλη, στην οδό Πιττάκη σκαλώσαμε με τους Beatboxers PAIN & Le Toxic και χαζέψαμε τους street dancers Icler και Popping Butterfly, που μας παρέσυραν στους ρυθμούς του Dj Beatstrike. Όσο για το τρίτο πάρτι, στο parking στην Παλλάδος, οι DJ’s Jacque Ho και Canadian Tuxedos έκαναν τον κόσμο να το σκάσει, εκπέμποντας θετικά vibes.

Τέλος, εντυπωσιαστήκαμε με τους ξυλοπόδαρους της Circus Athens που μοίρασαν μηλοκλέφτικες κάλτσες ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη και ενθουσιαστήκαμε ακόμα περισσότερο με τους City Skaters που μοίρασαν street food ρολλάροντας, την στιγμή που χρειαζόμασταν να αναπληρώσουμε δυνάμεις. 

Ήταν τόσο ευχάριστο το vibe και στους τρεις δρόμους, που φαινόταν όχι μόνο στα πρόσωπά μας, αλλά κι απ’ τα γέλια και το κέφι των γύρω μας. Γι’ αυτό και κάποιους θα σκάγαμε αν δεν τους ρωτάγαμε:

Αυτό που κρατήσαμε από το 3ΠΛΟ street party, δεν είναι ότι το καλοκαίρι και τα πάρτυ που το συνοδεύουν είναι όντως γαμάτα, ούτε ότι υπάρχει άφθονος μηλίτης  αλλά το ότι η καταραμένη ρουτίνα μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση χωρίς να το καταλάβουμε. Γι’ αυτό δε μετανιώσαμε ούτε μια στιγμή που το σκάσαμε για να πάμε να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καλά. Το χρωστούσαμε στον εαυτό μας. Σ’ αυτό το mood θα συνεχίσουμε και το καλοκαίρι μας, μόνο που αυτήν τη φορά υποσχόμαστε στ’ αλήθεια ότι θα είναι όντως διαφορετικό από κάθε προηγούμενο.

Μετά την Αθήνα βέβαια, έρχεται η σειρά της Θεσσαλονίκης (όπως σου είπαμε και παραπάνω).

Η αλεπού ανεβαίνει βόρεια και το επόμενο 3ΠΛΟ street parteeey του Μηλοκλέφτη παίζει στη συμπρωτεύουσα, την Παρασκευή 29 Ιουνίου. Γι’ αυτό μην κανονίσεις τίποτα άλλο παρά να βρεθείς στα σωστά σημεία της πόλης γύρω από τη Βαλαωρίτου, δηλαδή στην Στοα Μαλακοπή, στο στενό της Ερνέστου Εμπράρ και στο πάρκινγκ της Βίκτωρος Ουγκώ.

Ναι. Καλά διάβασες. ΤΡΙΑ πάρτι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Ειδικότερα, στην Στοά Μαλακοπή η φάση θα έχει beatboxers, street dancers kai djs sets, στο πάρκινγκ της Βίκτωρος Ουγκώ θα εμφανιστούν οι Gangsters of Love και ο DJ Larry SKG και στο στενό της Ερνέστου Εμπράρ, θα παρασυρθείς στους ρυθμούς ενός δυνατού DJ set.

Ψάξε τα σημάδια της αλεπούς στους δρόμους της πόλης, απόλαυσε ένα μοναδικό φυσικό ποτό από ζουμερά τραγανά μήλα με 4,5% αλκοόλ και… ΣΚΑΣ’ ΤΟ από τα ίδια!

Τι λες; Θα ακολουθήσεις;

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET