ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος η δωρεάν μετακίνηση στο μετρό | Δείτε ημερομηνίες και σταθμούς όπου ενεργοποιούνται οι μπάρες!

Η τελευταία προθεσμία του ΟΑΣΑ για τη λειτουργία των μπαρών έληξε και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, προβλέπεται η ενεργοποίησή  τους σε συγκεκριμένους σταθμούς μέσα στον Μάρτιο, ξεκινώντας απ’τον σταθμό Σύνταγμα. Αναλυτικά ο προγραμματισμός του ΟΑΣΑ: Ο σταθμός «Σύνταγμα» θα μπει σε λειτουργία την Κυριακή 4 Μαρτίου. Η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοιχτή έως […]

Neopolis Team

2 Μαρτίου, 2018

Η τελευταία προθεσμία του ΟΑΣΑ για τη λειτουργία των μπαρών έληξε και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, προβλέπεται η ενεργοποίησή  τους σε συγκεκριμένους σταθμούς μέσα στον Μάρτιο, ξεκινώντας απ’τον σταθμό Σύνταγμα.

Αναλυτικά ο προγραμματισμός του ΟΑΣΑ:

  • Ο σταθμός «Σύνταγμα» θα μπει σε λειτουργία την Κυριακή 4 Μαρτίου. Η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 15 Μαρτίου, οπότε και θα κλείσει κι αυτή.
  • Το διάστημα μεταξύ 5-10 Μαρτίου και 12-14 Μαρτίου το κλείσιμο των πυλών θα διεξαχθεί σε ώρες μη αιχμής (εκτός δηλαδή 06.00–10.00 και 15.00-19.00).
  • Στους σταθμούς: «Ανθούπολη», «Περιστέρι», «Σεπόλια», «Ηλιούπολη», «Άλιμος», «Αργυρούπολη», «Ελληνικό», «Αγ. Μαρίνα», «Κεραμεικός», «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή», «Χαλάνδρι», «Ταύρος» και «Μαρούσι», οι μπάρες θα κλείσουν στις 11 Μαρτίου (η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοικτή προσωρινά).
  • Στους σταθμούς «Αγ. Αντώνιος», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Δ. Πλακεντίας» οι πύλες έχουν ήδη κλείσει (η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοιχτή).

Το νέο αυτό πλάνο προβλέπεται να υλοποιηθεί στις 15 Μαρτίου. Για να δούμε…

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET