ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 ταμπέλες που βάζουν οι άντρες στις γυναίκες που τους αρέσει το περιστασιακό σεξ!

Η μία πιο τραγική από την άλλη...

Mademoisex

28 Φεβρουαρίου, 2020

Ελλάδα 2020 και τα στερεότυπα, οι ταμπέλες, οι διακρίσεις και οι προκαταλήψεις, όχι απλά καλά κρατούν, αλλά βασιλεύουν κιόλας. Εκεί που ο υπόλοιπος κόσμος είναι ακομπλεξάριστος και αναγνωρίζει το δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή και στο κρεβάτι του, για το Ελλαδιστάν αυτά είναι προχωρημένα πράγματα. Αν αρχίσω να γράφω όλα όσα θέλω, δε θα τελειώσουμε ποτέ. Θα επικεντρωθώ λοιπόν στις ταμπέλες που βάζουν οι άντρες στις γυναίκες αλλά και κάποιες φορές οι ίδιες οι γυναίκες προς εκείνες που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή και απολαμβάνουν το περιστασιακό σεξ.

Γιατί είναι απόλυτα φυσιολογικό και μη κατακριτέο ένας άντρας να κάνει σεξ με πολλές διαφορετικές γυναίκες κατά καιρούς, καθώς αυτό τον καθιστά γ@μι@, αλλά ανήθικο όταν το κάνει μία γυναίκα. Εκεί πια μιλάμε για μια τσούλα, δεύτερη, εύκολη και πολλά άλλα τέτοια «κοσμητικά» επίθετα.

Ε όχι ρε φίλε, δεν είναι έτσι! Και στην τελική, δικό της είναι το κρεβάτι, εσένα τι σε νοιάζει;! Παρακάτω λοιπόν, μάζεψα μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές υποθέσεις που κάνουν οι άντρες για τις γυναίκες οι οποίες δεν επιλέγουν τη δέσμευση αλλά το περιστασιακό σεξ (α πα πα!), έτσι για να ανέβει και το δικό σου αίμα στο κεφάλι, όχι μόνο το δικό μου.

#1 Ότι πάνε με τον καθένα

Από πού κι ως πού προκύπτει αυτό; Γιατί το ότι μία γυναίκα γουστάρει να κάνει σεξ με περισσότερους από έναν άντρες, συνεπάγεται ότι δεν έχει κριτήρια ή ότι είναι πανεύκολη να την ρίξεις; Όντως τώρα; Και τον τύπο της μπορεί να έχει και επιλεκτική μπορεί να είναι και τα πάντα όλα. Και τέλος πάντων, κάνει σεξ με εκείνον που θέλει να κάνει. Το ότι βρίσκεται σε μία φάση της ζωής της που δεν ψάχνει για σχέση, δε σημαίνει ότι… όλα τ’ αλέθει. Άιντε!

#2 Ότι ρίχνουν κέρατο

Ακόμη μία χαζή υπόθεση που δε στέκει καθόλου. Όταν μία γυναίκα αποφασίζει ότι αυτό που θέλει είναι να κάνει σεξάκι with no-strings-attached που λένε και στο χωριό μου, με έναν ή και παραπάνω άντρες, τότε σίγουρα θα έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και το γεγονός ότι το σεξ θα είναι χωρίς αποκλειστικότητα. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει αποκλειστικότητα, δεν υπάρχει σχέση και φυσικά δεν υπάρχει απιστία! Τρελό ε; Εφόσον σου το είπε, σου το εξήγησε και συμφώνησες, μην την κατακρίνεις ότι δεν πάει μόνο με σένα αλλά και με άλλους.

#3 Ότι είναι πρόστυχες και έχουν περίεργα και κουλά φετίχ

Άαααλλο πάλι και τούτο! Μία γυναίκα που είναι σε μακροχρόνια σχέση δηλαδή, δεν μπορεί να έχει φετίχ; Μόνο η γυναίκα που κάνει σεξ με πολλούς διαφορετικούς συντρόφους έχει αυτή την τιμή; Μη λέτε βλακείες, γιατί εκτίθεστε! Ο καθένας βγάζει τα δικά του γούστα στο κρεβάτι, έχει τις δικές του φαντασιώσεις και φυσικά του αρέσουν διαφορετικά κόλπα στο σεξ. Είναι εντελώς χαζό να υποθέτεις ότι η γυναίκα αυτή χρησιμοποιεί μαστίγια, χειροπέδες και της αρέσει η ποδολαγνία και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

#4 Ότι έχουν ανασφάλειες και χαμηλή αυτοπεποίθηση

Προσωπικά θεωρώ ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Χρειάζεται να έχεις φουλ αυτοπεποίθηση και σιγουριά για να μπορείς να διαχωρίζεις το συναισθηματισμό από το απλό σεξ μόνο και μόνο για την ευχαρίστηση. Άσε που δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη Γη που να μην έχει ανασφάλειες και ορισμένα σημεία που να θεωρεί ότι υστερούν σε σχέση με άλλα. Μη βιαστείς λοιπόν να πιστέψεις ότι η τάδε κοπέλα πάει με διαφορετικούς άντρες επειδή θέλει να επιβεβαιωθεί και να κουκουλώσει τις ανασφάλειες και τη χαμηλή αυτοπεποίθησή της, γιατί μπορεί να πέσεις έξω. Δεν κάνει σεξ για να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της, αλλά για να κάνει τον εαυτό της να νιώσει καλά. Got it?

#5 Ότι έχουν τα γνωστά… daddy issues

Φαντάζομαι έχεις ακουστά ότι η κάθε γυναίκα αυτό που ψάχνει σε έναν άντρα είναι βασικά ο αντικαταστάτης του μπαμπά της. Τι γενίκευση, Θεέ μου! Μα πού κολλάει το ότι θέλει να έχει μία έντονη σεξουαλική ζωή με το ότι μπορεί να κουβαλάει θέματα με την πατρική φιγούρα; Τι συνωμοσιολογίες είναι αυτές; Αφήστε τα αυτά αγόρια και το κόλλημά σας να έχετε μία εξήγηση για τα πάντα και παραδεχτείτε ότι απλά κάνει σεξ με όποιον θέλει και όποτε θέλει, επειδή ΜΠΟΡΕΙ.

#6 Ότι είναι κακογ@μημένες από προηγούμενες σχέσεις

Ναι, όντως. Αρχικά ποιος μπορεί να ορίσει ποιο είναι το καλό και ποιο το κακό γ@μήσι; Το σεξ φαντάζει διαφορετικό για τον καθένα και δε νομίζω ότι στο κούτελο μιας γυναίκας μπορεί να γράφει αν είναι κακογ@μημένη ή όχι. Και ακόμα κι έτσι να είναι, τότε τι; Πάει με όσους περισσότερους άντρες μπορεί για να ξορκίσει το κακό ή για να τους πληγώσει και να εκδικηθεί για το γεγονός ότι πέρασε άσχημα σε προηγούμενες σχέσεις της; Καλέ πολλή φαντασία έχετε εσείς!

#7 Ότι είναι ανίκανες να αγαπήσουν

Ο σατανάς ο ίδιος γενικά αυτές οι γυναίκες. Πάλι καλά να λέτε που δεν ξέρουν να αγαπούν, να δεσμεύονται και να κάνουν σχέσεις, οπότε και στρέφονται στο casual sex, γιατί ποιος ξέρει τι θα πάθαιναν οι καημένοι εκείνοι άντρες που θα έπεφταν στα δίχτυα τους; Μωρέ, ούτε παραπάνω ανάλυση δε θέλω να κάνω. Τόσο μυαλό έχουν ορισμένοι, τόσα λένε. Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να επιλέξει σε κάθε φάση της ζωής της, το τονίζω αυτό, τι είδους σχέσεις θέλει να κάνει. Τη μία περίοδο μπορεί να αναζητά κάτι πιο free, την άλλη κάτι πιο σοβαρό. Εξαρτάται με το πόσο έτοιμος είναι ο άνθρωπος να δεσμευτεί και να συμβιβαστεί με κάποιον άλλον και όχι πόσο ικανός είναι. Εγώ μάλιστα, το βρίσκω πολύ ώριμο όταν καταφέρνεις να τα βρεις με τον εαυτό σου και να ξέρεις τι ζητάς.

Γι’ αυτό κορίτσια μου, μη δίνετε σημασία στις κακές τις γλώσσες και κάντε ό,τι νιώθετε!

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

Photo by ErnAn Solozábal on Unsplash

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET