ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα McDonald’s προσφέρουν απασχόληση σε φοιτητές με ευέλικτο ωράριο, για τσέκαρε!

Γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς ανυπομονείτε να βρεθείτε σε κάποιο νησάκι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, ωστόσο υπάρχει και ένα ποσοστό ανθρώπων που δεν αγαπούν και ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο και προτιμούν να εργαστούν, προκειμένου να μαζέψουν το κατάλληλο μπάτζετ και να οργανώσουν ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό αργότερα. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και […]

Neopolis Team

4 Ιουνίου, 2019

Γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς ανυπομονείτε να βρεθείτε σε κάποιο νησάκι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, ωστόσο υπάρχει και ένα ποσοστό ανθρώπων που δεν αγαπούν και ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο και προτιμούν να εργαστούν, προκειμένου να μαζέψουν το κατάλληλο μπάτζετ και να οργανώσουν ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό αργότερα.

Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και αναζητάς δουλειά, τότε δεν έχεις παρά να στείλεις βιογραφικό στα McDonald’s. Η εταιρεία αναζητά προσωπικό, ακόμα και φοιτητές.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει στην ιστοσελίδα της για τους φοιτητές, το σημαντικό είναι ότι προσφέρει ένα ευέλικτο ωράριο. Διότι μπορεί να ξεκινήσεις τώρα, αλλά γιατί να μη συνεχίσεις εκεί μέχρι να βρεις κάτι που να θες πραγματικά;

Γνωρίζουμε ότι το να είσαι φοιτητής είναι μία πρόκληση! Σου εξασφαλίζουμε λοιπόν την ευελιξία που χρειάζεσαι για να μπορείς να συνδυάζεις αποτελεσματικά εργασία και σπουδές. Προσφέρουμε ευέλικτα ωράρια, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητά σου, καθώς και τη δυνατότητα λήψης δύο αλλεπάλληλων ημερών ως ρεπό, ενώ ορίζουμε τα ωράρια αρκετά νωρίτερα, ώστε να σε βοηθήσουμε να οργανώσεις καλύτερα τον πολύτιμο χρόνο σου.

Αν σε ψήνει η φάση, τότε συμπλήρωσε τη φόρμα ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET