ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 22χρονος φοιτητής που διοργανώνει το Συλλαλητήριο της Πάτρας!

Μετά τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, σειρά έχει η Πάτρα για το επόμενο μακεδονικό συλλαλητήριο. Μάλιστα πίσω από την διοργάνωση βρίσκεται ο  Άγγελος Αποστολόπουλος, φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Συγκεκριμένα, το ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 14:00 στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν 1.500 […]

Neopolis Team

9 Φεβρουαρίου, 2018

Μετά τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, σειρά έχει η Πάτρα για το επόμενο μακεδονικό συλλαλητήριο. Μάλιστα πίσω από την διοργάνωση βρίσκεται ο  Άγγελος Αποστολόπουλος, φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Συγκεκριμένα, το ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 14:00 στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν 1.500 άτομα. Αριθμός βέβαια που θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο Άγγελος πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει αυτό το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία πολύ πριν γίνει το πρώτο στη Θεσσαλονίκη.

«Θεωρώ ότι η πόλη μου είναι ανενεργή σε τέτοιου είδους θέματα», δήλωσε ο 22χρονος.

Στόχος και αυτού του συλλαλητηρίου είναι να μην επιτραπεί ο όρος «Μακεδονία»στην ονομασία των Σκοπίων και δεν έχει καμία σχέση με κόμματα.

Να σημειωθεί ότι η ελληνική αστυνομία έχει ήδη λάβει τα απαραίτητα μέτρα για εκείνη την ημέρα, μιας και αντιεξουσιαστές έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους προς τη διοργάνωση, στο indymedia.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 – Πρεμιέρα με «Νέα Ελληνική Γλώσσα» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET