ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα ετοιμάζονται για τον χαμούλη του τριημέρου, με λεωφορεία όλο το 24ωρο!

Σε περίπτωση που θέλετε να γυρίσετε σπίτι κάποια στιγμή...

Neopolis Team

8 Μαρτίου, 2019

Θα βουλιάξει η Πάτρα φέτος!

Πληθώρα κόσμου αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ώρες προς την Πάτρα, για να παρευρεθεί στο Πατρινό Καρναβάλι. Ήδη 2.500 έχουν ταξιδέψει από τις πρώτες πρωινές ώρες, με τα δρομολόγια από τον σταθμό του Κηφισού να πραγματοποιούνται κάθε πέντε λεπτά.

Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς και ανήμερα το πρωί της Κυριακής, οι ταξιδιώτες θα έχουν ενδεχομένως τριπλασιαστεί.

Καταπώς φαίνεται η αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών του Πατρινού Καρναβαλιού, αναμένεται σύμφωνα με τους ανθρώπους του υπεραστικού ΚΤΕΛ, να ξεπεράσει το 20% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

“Μέχρι την Κυριακή περιμένουμε να έρθουν στην Πάτρα πάνω από 10.000 επισκέπτες. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό προσέλευσης των τελευταίων χρόνων και σε αυτό βέβαια βοηθάει και ο καιρός. Εμείς είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά για να υποδεχτούμε αυτόν τον κόσμο, έχοντας ορίσει έκτακτα δρομολόγια και βρισκόμενοι σε επιφυλακή όλες αυτές τις ημέρες”. 

Ωστόσο, φανταστείτε το ποσοστό των ανθρώπων που ταξιδεύουν με τα αυτοκίνητά τους. Η κίνηση από σήμερα το πρωί στον αυτοκινητόδρομο της Πατρών – Κορίνθου είναι αυξημένη, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας οι αφίξεις θα κορυφωθούν. Αντιλαμβάνεστε τι έχει να συμβεί φέτος στην Πάτρα, με το τσουνάμι που κατεβαίνει προς τα κάτω.

Έκτακτα δρομολόγια προσθέτει και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ένα μεγάλο ποσοστό επισκεπτών θα καταφτάσει στην Πάτρα και μέσω της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ήδη έχει ανακοινώσει 48 έκτακτα δρομολόγια από το Κιάτο.

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια και στα Αστικά ΚΤΕΛ της Πάτρας

Από το Σάββατο 9/3/2019 στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής αφετηρία για τα Αστικά Λεωφορεία των Γραμμών Νο1, Νο2, Νο3, Νο7, Νο8, θα είναι Κανακάρη και Γεροκωστοπούλου. Τις ώρες που οι δρόμοι θα είναι κλειστοί τα λεωφορεία θα διέρχονται Γούναρη – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη (αφετηρία) και επιστροφή Κανακάρη.

Από την Παρασκευή 8/3/2019 και μέχρι την Καθαρά Δευτέρα το πρωί θα υπάρξουν δρομολόγια προς Πανεπιστήμιο – Προβλήτες (ΡΙΟ) όλο το βράδυ κάθε 30 ΛΕΠΤΑ καθώς και στην Γραμμή Νο2 θα υπάρχει λεωφορείο κάθε 30 λεπτά με διαδρομή Αγ. Σοφίας – ΤΕΙ.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Πατρών τα δρομολόγια για το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού διαμορφώνονται ως εξης: 

ΓΡΑΜΜΗ Νο 1: Το τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρία σε αφετηρία 23.30 [Σάββατο και Κυριακή]. Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία που έρχονται από Εγλυκάδα θα διέρχονται από Κανακάρη – Γούναρη κατά την μετάβαση και επιστροφή Γούναρη – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη ΚΑΙ Έλληνος Στρ. – Νόρμαν – Παραλιακή επιστροφή Γούναρη – Αγ. Ανδρέου για αυτά που έρχονται από Τερψιθέα.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 2: Παρασκευή 8/3/2019, Σάββατο και Κυριακή θα υπάρχουν δρομολόγια για όλο το 24 ώρο. Τις νυχτερινές ώρες κάθε 30 λεπτά με διαδρομή ΤΕΙ-Αγ. Σοφίας. Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Ιεροθέου – Σολωμού – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη – Αφετηρία και επιστροφή από Κανακάρη – Ναυαρίνου – Ιεροθέου.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 3: Το τελευταίο δρομολόγιο 24.00 από και προς την αφετηρία [Σάββατο και Κυριακή] Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Βορείου Ηπείρου – Σολωμού – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη(Αφετηρία) και επιστροφή Κανακάρη – Ναυαρίνου – Βορείου Ηπείρου. Από Θερμοπυλών θα υπάρχει λεωφορείο μέχρι την Καρόλου κάθε 30 λεπτά.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 5: Τα δρομολόγια την Κυριακή μετά τις 11.00 θα είναι ανά 30 λεπτά . Το τελευταίο δρομολόγιο προς Τσουκαλέικα θα είναι 24.15 [Σάββατο και Κυριακή] Τις ώρες της παρέλασης τα λεωφορεία θα σταματούν στο parking της ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 6: Παρασκευή 8/3/2019, Σάββατο και Κυριακή θα υπάρχουν δρομολόγια για όλο το 24 ώρο . Τις νυχτερινές ώρες κάθε 30 λεπτά από Αράτου και Κορίνθου. Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα φτάνουν μέχρι Αγ. Σοφίας και Κιλκίς και θα ξεκινούν από Κιλκίς και Κορίνθου.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 7: Τα δρομολόγια της Κυριακής θα είναι κάθε μία ώρα για Σούλι-Σαραβάλι. Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Γούναρη – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη ΚΑΙ επιστροφή Κανακάρη – Γούναρη.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 8: Τα δρομολόγια που θα εκτελεστούν θα είναι ανα 30 λεπτά για Άνω κάτω Οβρυά με τελευταίο δρομολόγιο 24.15. (Σάββατο και Κυριακή).

Τις ώρες που οι δρόμοι θα είναι κλειστοί τα λεωφορεία θα διέρχονται Γούναρη – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη(αφετηρία) και επιστροφή Κανακάρη.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Κλαυθμώνος: Στην καθιερωμένη κλοπή στολιδιών του δέντρου προχώρησαν άγνωστοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και έπεσε σε κώμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Άγνωστο ουράνιο αντικείμενο έκανε τη νύχτα μέρα, όλα καλά!

ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Άνδρα που επιτέθηκε σεξoυαλικά σε τρεις κοπέλες αναζητούν οι αρχές!

TECH NEWS

Η Xiaomi Black Friday είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις αγαπημένα προϊόντα σε top τιμές!

TECH NEWS

My Week: Το Insta ετοιμάζει νέο χαρακτηριστικό με stories που θα κρατάνε μία εβδομάδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET