ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ προχώ στην Κηφισιά | Έβαλαν θερμαινόμενα παγκάκια με usb για να φορτίζεις το κινητό!

Τα επόμενα ας είναι τα παγκάκια του κέντρου της Αθήνας. Συμβιβαζόμαστε και μόνο με εκείνα στην πλατεία Συντάγματος. Όσο κι αν αγαπώ το Κέντρο, όσο κι αν πιστεύω πως έχει τα πάντα και για όλους, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως “υποφέρει” από την αδιαφορία πολλών, σε κεντρικά σημεία και πλατείες. Για παράδειγμα, η πλατεία […]

Δήμητρα Πραντάλου

10 Δεκεμβρίου, 2018

Τα επόμενα ας είναι τα παγκάκια του κέντρου της Αθήνας. Συμβιβαζόμαστε και μόνο με εκείνα στην πλατεία Συντάγματος.

Όσο κι αν αγαπώ το Κέντρο, όσο κι αν πιστεύω πως έχει τα πάντα και για όλους, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως “υποφέρει” από την αδιαφορία πολλών, σε κεντρικά σημεία και πλατείες. Για παράδειγμα, η πλατεία στο Μοναστηράκι μόνο θλίψη προκαλεί. Έχει τις προδιαγραφές για πολύ καλύτερα πράγματα.

Αυτά τα λέω, γιατί στην αντίπερα όχθη (που λέει ο λόγος) και συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια, γίνονται εξελιγμένα πραγματάκια.

Ειδικότερα στην Κηφισιά, οι κάτοικοι έχουν τη δυνατότητα να ξαποστάσουν σε θερμαινόμενα παγκάκια, ενώ παράλληλα να χρησιμοποιήσουν τη μία από τις δύο θύρες USB, ωστέ να φορτίσουν το κινητό τους, ή την θύρα επαγωγικής φόρτισης, μέσως της οποίας δηλαδή μπορεί να φορτίσει η συσκευή χωρίς καλώδιο, εφόσον φυσικά διαθέτει αντίστοιχη τεχνολογία.

Η Κηφισιά αναμφίβολα είναι μια περιοχή πολύ προσεγμένη, με γοητευτικά αρχοντικά, με αξιοζήλευτη αγορά, με ποδηλατοδρόμους και με πολλά σημεία για περίπατο. Αυτό την κάνει μοναδική, πόσο μάλλον τώρα που πηγαίνει ακόμα ένα βήμα παραπέρα.

Η αισθητική της δεν είναι κάτι που έχει σκοπό να αλλάξει ο δήμαρχος, ο οποίος όπως τονίζει δεν θέλει να μετατραπεί σε ένα απέραντο διασκεδαστήριο, σε μία “μπαρούπολη” ή μια “ταβερνούπολη”.

Τέλος, να σημειωθεί πως η Κηφισιά έχει στολιστεί και είναι ακόμα πιο όμορφη. 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET